Om Søparken i Ansager

I tæt samarbejde, har ALFABO, Ansager Byudvikling og Arkitektfirmaet "RUM" udviklet et boligprojekt på Hejrevej i Ansager, som stod klar til indflytning primo 2021. Afdelingen består af 25 almene boliger, der henvender sig til både seniorer og familier. Boligerne er i varierende størrelser, der spænder fra 3-4 rum og med boligarealer fra 89-104 m2. 

 

Området

Boligbebyggelsen ligger på en særdeles attraktiv grund i den østlige ende af Ansager, lige nord for Ansager Søpark og Ansager Å. Grunden ligger lige på kanten mellem by og land og vil således appellere til folk, der har lyst til at bo i tæt kontakt med naturen, og samtidigt nyde godt af byens tilbud. 

Indenfor 1 km fra afdelingen finder du både indkøbsmuligheder, restauranter, lægehus, kirke, skole, daginstitution/børnehave og frisørsalon.

Det er et ønske, at boligprojektet i stor stil kommer til at fremstår som en grøn bebyggelse. Der parkeres således ude langs Hejrevej, for dermed at holde området stort set bilfrit. Alle adgangsveje til boligerne etableres således som grusveje og fælles grønne områder rundt langs bebyggelsen laves med bevoksning efter princippet ”Vild Med Vilje”. Begge dele er med til at give en hyggelige ”kolonihave” stemning samt underbygge gode bæredygtige principper, som fx naturlig nedsivning af regnvand og et rigt dyreliv.

 

Faciliteter

Bebyggelsen fremstår som en kombination af to etagers dobbelthuse samt rækkebebyggelser i ét plan. Alle boliger har adgang fra nord og private haver mod syd og vest. Boligerne i stueplan er med privat sydvestvendt terrasse, mens boligerne i 2 etager også har adgang til en altan. Alle boligerne har eget depotrum/redskabsskur ved indgangen til boligerne. Der er adgang til boligerne via stiforbindelse fra Hejrevej, hvor der er en parkeringsplads til brug for beboernes og gæsters køretøjer. 

Alle boliger har bryggers/entré med opbevaringsplads til sko og overtøj. Rummene er gennemlyste og har gode kig til omgivelserne. Køkkenerne er udstyret med nedfældet induktionskogeplade, indbygningspyrolyseovn, køleskab med fryser, emhætte og opvaskemaskine. Der er vaskemaskine og kondenstørretumbler installeret som vaskesøjle i entré/bryggers.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper i tabellen nedenfor:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

3

89 - 95

6.658 - 7.059

35.578 - 37.976

3/4*

105

7.711

41.949

* Mulighed for opsætning af skillevæg for at få et ekstra værelse, mod betaling.

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Husorden og husdyr

Jf. afdelingens husorden er det er tilladt at holde enten én hund eller én indekat, hvortil der skal indhentes skriftlig tilladelse fra servicecentret. Der er dog forbud mod bestemte hunderacer. Hunde skal altid føres i snor på afdelingens fællesarealer.

 

Se mere

Du kan hente udlejningsbrochuren og læse mere om projektet her

Du kan skrive dig op til boligerne her