Om Bekkasinvej, Grindsted

De nye boliger på Bekkasinvej ligger centralt i den vestlige del af Grindsted. Afdelingen består af fire bygninger i hesteskosform med 84 lejemål, fordelt på fire etager. Bebyggelsen ligger på mod Bekkasinvej, Fælledvej og Vestergade og er bygget i til etaper.

 

Området

På fem minutter kan du gå fra afdelingen på Bekkasinvej til både skole, plejecenter, dagligvareforretninger (LIDL, Kvickly og Rema 1000), banken og de smukke naturlige omgivelser ved Grindsted Å.

Indenfor bare 1 km ligger Grindsteds nybyggede hovedbibliotek, MAGION, der udover bibliotek også tilbyder en lang række kulturtilbud. Også idrætsfaciliteter, som fx svømmehal og idrætscenter, ligger inden for kort afstand fra boligerne.

 

Faciliteter

Der er blevet kræset for de gode detaljer. Boligerne har gode store altaner, som har plads til hygge. Stuelejlighederne er udstyret med skønne sydvendte terrasser og havestykke ud til vejen omkranset af hæk. Til hver bolig tilhører et skur. Der er både trapper og elevator i alle opgange. 

Der er gode parkeringsforhold og cykelskure samt et hyggeligt gårdmiljø og haveareal hvor du kan være social med dine naboer.

Alle lejemål er udstyret med køle-/fryseskab, kogeplader med induktion, indbygningsovn og emhætte. Desuden er der gjort klar til opvaskemaskine. På badeværelset er der forberedt til, at beboerne kan sætte vaskesøjle op (vaskemaskine og kondenstørretumbler). Der er gode store indbyggede skabe i entré og værelser. Boligerne opvarmes med gulvvarme i alle rum. Tv og internet tilbydes af Grindsted fællesantenne og Altibox tilbyder signal.

Afdelingen råder over et større område med p-pladser til afdelingens beboere og gæster. Der er mulighed for at leje fælleshuset med plads til ca. 60 personer.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper og tabeller nedenfor:

Antal rom

Størrelse i m2

Husleje / Indskud

2

70 - 75

Klik her

3

80 - 105

Klik her

4

102 - 110

Klik her

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Du skal påregne ca. 3 års ventetid på de eftertragtede boliger på Bekkasinvej.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde én indekat eller én hund. Skriftlig tilladelse skal indhentes ved Servicecenteret. Du må også gerne holde små dyr, for eksempel fugle og marsvin, så længe det ikke kunne generere dine naboer.

 

Se bar

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.