Om Campus II

Campus ll er placeret ved siden af den ikoniske orange bygning Campus Kolding i Design City. Komplekset ligger i et roligt område, med skov og vand til den ene side og byen til den anden. Fra flere af lejlighederne kan man se Koldinghus, fjorden eller masterne fra lystbådehavnen ved Marina Syd. Komplekset består af 8 etager, og 61 boliger fordelt på 38 stk. 1-værelses ungdomsboliger, 8 stk. 2-værelses ungdomsboliger, 10 stk. 2-værelses familieboliger og 5 stk. 4-værelses familieboliger. 

Ungdomsboligerne udlejes via StudentKolding.

 

Området

I Åparken bor du både tæt på natur og Kolding by. Afdelingen ligger 5 minutters gang fra Kolding Marina, strand og lystbådshavn. Ca. 1 km fra boligerne ligger Rema 1000, Netto og føtex og Kolding centrum. Indenfor en gåafstand af 10 minutter er der både skole, daginstitution, børnehave, ungdoms- og videregående uddannelsesinstitutioner. Afdelingen er placeret godt for både unge, børnefamilier og ældre. 

Særligt med flere af byens uddannelsesinstitutioner inden for blot 500 meters rækkevidde, er det både hurtigt og nemt at komme fra hjem til studie.

 

Faciliteter

Familieboligerne har ovn, induktionskogeplade, emhætte og køle/fryseskab. I badeværelset er der mulighed for at installere vaskemaskine og kondenstørretumbler, efter aftale med servicecenteret. Der er også adgang til fællesvaskeri i naboafdelingen. Der er et kælderrum til alle lejlighederne. De fleste boliger har altan og der er gode udearealer mellem Campus II og naboafdelingen Campus Living, som ligger tæt. Der er parkeringskælder tilknyttet begge afdelinger og mulighed for at leje en fast parkeringsplads efter nærmere aftale med administrationen.

Studieboligerne har tekøkken med induktionskogeplader og halvhøjt køleskab med den lille fryser for oven.

 

Boligtyper

Se de forskellige familiebolig-typer i tabellen nedenfor:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

2

52 - 55

3.349 - 5.299

21.900 - 22.900

4

110

9.818

46.200

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Størrelser, priser og indskud for studieboligerne findes på StudentKolding.

 

Ventetid

Der er i øjeblikket ledige 4-værelses familieboliger. Kontakt administrationen for at høre mere.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde 1 indekat. Skriftlig tilladelse skal indhentes. Du må også gerne holde små dyr, for eksempel fugle og marsvin, så længe det ikke generer dine naboer.

 

Se mere

Skriv dig på ventelisten til boligen her. Ved at klikke på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet for afdelingen og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.