Om Elmedraget

Elmedraget består af 24 lækre, nyopførte (2018) etplans rækkehuse med enten 2- eller 3-værelser beliggende i Eltang. Boligerne er bygget som dobbelthuse, med lyse stuer i åben forbindelse med køkkenet, store vinduer og loft i kip.

 

Området

De nye boliger ligger i landsbyen Eltang ca. 7 km fra Kolding centrum og kun ca. 3 km fra indkøbsmulighederne i Koldings nordlige ende. I Eltang findes både børnehave og skole. Afdelingen ligger i skønne, grønne omgivelser og tæt på naturområder, heriblandt Houens Odde, Gudsø Vig og Eltang Vig.

Ca. 500 meter fra afdelingen kører rutebilen til Nørre Bjert, Kolding, Taulov og Fredericia.

 

Faciliteter

Alle boligerne har to attraktive terrasser belagt med betonfliser. Terrasserne ligger i hver ende af boligernes store centrale og gennemlyste opholdsrum. På den måde bliver de naturlige forlængelser af huset i sommermånederne og vender også sådan, at de kan udnyttes bedst muligt på forskellige tidspunkter af dagen og året. Den ene terrasse vender ud mod baghaven og er derfor mere privat, mens den anden er ud mod den fælles vej og det mere offentlige liv. Terrasserne adskilles med et vedligeholdelsesfrit hegn. 

Alle boliger har privat parkering ved boligen. Afdelingen har 24 gæsteparkeringspladser.

Alle boliger har have af forskellig størrelse. Boligtype A og B har et skur i forbindelse med boligen på ca. 4 m2. Boligtype C har skur på modsatte side af vejen på ca. 9 m2. På de fælles udearealer mellem boligerne plantes græs og rønnetræer. Mellem boligernes udearealer plantes bøgehække. I den sydlige del af området kommer en privat vej belagt med fliser, mens den offentlige del af vejen er asfaltvej. 

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper i tabellen nedenfor:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

2

73

5.892

29.800

3

91 - 108

7.219 - 8.457

37.100 - 44.300

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Du skal påregne ca. 1 års ventetid for de populære rækkehuse i Eltang.

 

Husorden og husdyr

Jf. afdelingens husorden er det er tilladt at holde enten én hund eller én indekat, hvortil der skal indhentes skriftlig tilladelse fra servicecentret. Der er dog forbud mod bestemte hunderacer. Hunde skal altid føres i snor på afdelingens fællesarealer.

 

Se mere

Skriv dig på ventelisten til boligen her. Ved at klikke på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet for afdelingen og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.