Om Fjordparken

Fjordparken ligger på toppen af Kolding med byens smukkeste udsigt over fjorden.

Området har et aktivt foreningsliv med krolf, seniorcafé, fællesspisning og mange andre aktiviteter.

I 2006 fik alle lejlighederne nye køkkener, badeværelser, vinduer og altan, facaderne blev renoveret, og der blev anlagt nye grønne områder.

Der er vaskeri i afdelingen. Du kan leje p-plads i den underjordiske garage, og Rema ligger kun 100 meter fra lejlighederne.

Der er grønne arealer med kreative legepladser, hoppepude og grillpladser med rig mulighed for at hygge sig og nyde fjordudsigten.

Lejlighederne har altan med fast bænk og klapbord, hvor man kan nyde aftensolen og få en dejlig afslutning på dagen.

Afdelingen har elevator og vaskeri i alle blokke. Boligen indeholder komfur og køle/fryseskab.

Boligerne ligger i gåafstand fra Marina Syd og stranden ved Rebæk.

Der er kort afstand til indkøb, bus, skole og børneinstitution. IBC Handelsskolen er ganske tæt på. 

Der forefindes garagekælder, hvor man kan leje en plads til biler, motorcykler og scootere. Samtidig forefindes der aflåst cykel- og barnevognsrum. Der er også et tilhørende kælderrum til hver lejlighed.

Der forefindes et beboerhus i afdelingen, som kan rumme ca. 80 personer. Der er mange attraktive aktiviteter for alle aldersgrupper: Zumba, billiard, kort og banko. Desuden er der klubber såsom Fjordklub, Madklub, Humørklub. Ja du kan også lave en klub med spændende aktiviteter.

 

HUSDYR

Der er klausuler vedr. husdyr i afdelingen. På vores hjemmeside kan du finde oplysningerne i beskrivelsen af afdelingen.. Under husorden nederst på siden.