Om Fyrværkeriparken

ALFABO's nye afdeling Fyrværkeriparken består af 35 moderne, bæredygtige boliger i forskellige størrelser.

Boligerne er bygget som resultatet af konkurrencen ’Fremtidens bæredygtige almene boliger’ og er et banebrydende bæredygtigt byggeri med både 1-, 2-, 3 og 4-værelses lejligheder i et unikt fællesskab midt i grønne omgivelser.

Boligerne er placeret på den såkaldte Kløvkærgrund i udkanten af Seest. Tæt på skønne, grønne områder, men også med kort afstand til både Seest og Kolding.

Fyrværkeriparken ligger på en unik naturgrund i udkanten af Seest. Vest for de nye boliger ligger et skønt naturområde, mens der stadig ikke er langt ind til Kolding og de muligheder, byen medfører. 

Boligerne ligger i tre klynger med tre bygninger i hver klynge. Hver enkelt bygning er på to etager. Boligerne vender ud mod hver enkelt klynges fælles gårdrum. 

Disse gårdrum styrker fællesskabet, ejerskabet og relationerne i hver enkelt klynge og skaber plads til leg, ophold og det gode naboskab. 

Boligernes terrasser vender desuden ud mod gårdrummet i forlængelse af hovedindgangen. 

Området omkring boligerne får en mere “vild karakter” med kuperet terræn, der veksler mellem våde og tørre områder samt høj og lav beplantning. 

Via det anlagte stisystem kan beboerne bevæge sig mellem de tre klynger, gennem landskabet til parkeringsområderne og hen til det centralt beliggende fælleshus.

De 35 boliger i Fyrværkeriparken består af :

18 stk. 3-værelses boliger på mellem 97 og 104 m2

12 stk. 4-værelses boliger på 108-115 m2

4 stk. 2-værelses boliger på mellem 67 og 74 m2

1 stk. 1-værelses bolig på 60 m2

Udlejnings brochure klik HER