Om Fyrværkeriparken

Afdelingen består af 35 moderne og bæredygtige boliger, beliggende på den såkaldte Kløvkærgrund på Max Jørgensens Vej 1-47 i udkanten af Seest. Boligerne er bygget som resultatet af konkurrencen ”Fremtidens bæredygtige almene boliger” og er et banebrydende byggeri med både 1-, 2-, 3- og 4-værelses lejligheder i et unikt fællesskab midt i grønne omgivelser. Beklædningen er i vedligeholdelsesfri træ.

 

Området

I Fyrværkeriparken bor du tæt på skønne, grønne områder, men også med kort afstand til både Seest og Kolding.

Vest for de nye boliger ligger et skønt naturområde, ved Kolding Å, Plovfuren og skovområder, med flere forskellige afmærkede gang, løbe og cykelruter.

Fra afdelingen er der kun én kilometer til indkøb, bager og et lille butikscenter med restaurant, solcenter og genbrugsbutik. Ikke meget mere end en kilometer fra Fyrværkeriparken ligger Bakkeskolen, Munkensdam gymnasium, plejehjem og flere forskellige daginstitutioner, hvortil der findes forskellige aktivitets- og fritidstilbud.

 

Faciliteter

Lejemålet inkluderer køle/fryseskab, komfur og emhætte. Der er forberedt til egen opvaskemaskine i køkkenet og til vaskemaskine på badeværelset. Alle boliger har deres eget depotrum under trappen til 1. sal. Der er gjort klar til antenne og internet fra Ewii. Lejer står selv for tilslutning.

Boligerne ligger i tre klynger med tre bygninger i hver klynge. Hver bygning er på to etager. Boligerne vender ud mod hver enkelt klynges fælles gårdrum. Disse gårdrum styrker fællesskabet, ejerskabet og relationerne og skaber plads til leg, ophold og det gode naboskab. Boligernes terrasser vender desuden ud mod gårdrummet i forlængelse af hovedindgangen.

Området omkring boligerne får en mere “vild karakter” med kuperet terræn, der veksler mellem våde og tørre områder samt høj og lav beplantning. Via det anlagte stisystem kan beboerne bevæge sig mellem de tre klynger, gennem landskabet til parkeringsområderne og hen til det centralt beliggende fælleshus.

 

Boligtyper

De 35 boliger i Fyrværkeriparken består af 18 stk. 3-værelses boliger, 12 stk. 4-værelses boliger, 4 stk. 2-værelses boliger og 1 stk. 1-værelses bolig. Se mere i tabellen nedenfor:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

1

60

4.600

25.200

2

67 - 74

5.750 - 6.000

28.400 - 31.300

3

97 - 106

7.100 - 8.500

40.800 - 44.500

4

108 - 115

8.200 - 9.159

45.600 - 48.500

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Du kan forvente cirka 1 års ventetid på de populære boliger i Fyrværkeriparken.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos Servicecenteret. 

 

Se mere

Download udlejningsfolderen.

Afdelingen er på facebook, søg om medlemskab her på afdelingens facebookgruppe.

Skriv dig på ventelisten til boligen her. Ved at klikke på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet for afdelingen og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til. 

 

Nedenfor kan du se billeder af bebyggelsen og gå på opdagelse i en af boligerne med vores 3D-scanningsprogram.