Om Galgebjergvej

Galgebjergvej er beliggende i den nordlige del af Kolding by. Afdelingen består af 56 attraktive og ældreegnede rækkehuse, som alle har egen have/terrasse og redskabsskur. Boligerne er bygget i 1980-1982 og boligerne er i dag velholdte og indbydende. 

 

Området

Boligerne er beliggende i den nordlige bydel, tæt ved skole, idrætshal, plejehjem med dagcenter, samt kort gåafstand til indkøbscenter med supermarked, bager, frisør, restauranter, apotek og bank. Er man nået op i alderen, er der mulighed for at gøre brug af Olivenhaven, som er et topmoderne dagcenter lige i nærheden. Her er rig mulighed for at hygge sig med jævnaldrende, deltage i aktiviteterne og få et måltid mad.

Bybussen kører lige forbi afdelingen flere gange i timen og på ti minutter er den nede i byen. Der er gode parkeringsmuligheder i afdelingen.

Der er ældreboliger i området, som ligger på Palmevænget 2-20, 7-13. Disse bliver lejet ud igennem Kommunen.

 

Faciliteter

Der er en dejlig have med et lille redskabsskur til hver bolig. Alle boliger er udstyret med komfur, emhætte og køleskab. Det er muligt at leje festsalen på Palmeallé til en overkommelig pris. Der er gode parkeringsmuligheder i afdelingen.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper i tabellen nedenfor:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

2

66

5.155-5.169

13.116-13.152

3

83-85

6.411-6.543

16.684-17.026

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde almindelige kæledyr, fx kat eller hund, jf. afdelingens husorden. Der er klausuler vedr. husdyr i afdelingen. 

 

Se mere

Skriv dig på ventelisten til boligen her. Ved at klikke på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet for afdelingen og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.