Om Grundtvigsparken

Grundvigsparken er beliggende i den sydvestlige del af Kolding i boligområdet Seest. Afdelingen består af tre hesteskoformede etagebygninger på Grundtvigsvej 14-30, Hostrupsvej 35-39 og Oehlenschlægersvej 1-9 som blev opført i 1957 og består af 102 almene lejemål. Alle badeværelser er renoveret i 2008, og køkkener renoveres løbende i forbindelse med genudlejning.

 

Området

I Grundvigsparken er der en pragtfuld udsigt over en stor del af Kolding. Afdelingen er centralt beliggende i forhold til Kolding centrum og med flere indkøbsmuligheder inden for én kilometer. Der er busstoppested lige uden for døren. Bakkeskolen, daginstitutioner, Munkensdam Gymnasium og plejehjem ligger blot få hundrede meter fra afdelingen.

 

Faciliteter

Alle boligerne er udstyret med komfur og udsugning. De fleste lejemål har altan ud mod parklignende fællesareal, med legeplads og rig mulighed for ophold for beboerne i afdelingen. Der er fælles vaskerum i kælderen under bygningerne, som frit kan benyttes mod betaling. Samtlige lejemål har et et kælderrum til rådighed.

Der er gode parkeringsmuligheder, og afdelingen råder over garager, som kan lejes gennem ALFABO.  I 2007 blev der installeret dørtelefoner i hele afdelingen

Afdelingen har en festsal på Grundtvigsvej 24, med plads til ca. 40 personer, som lejes ud til beboerne i afdelingen. Derudover kan festsalen på Munkensdam med plads til 25 personer også lejes.

 

Boligtyper

Afdelingen har flere forskellige boligstørrelser. Se nedenstående:

Antal rom

Størrelse i m2

Husleje / Indskud

2

44-75

Klik for pris

3

63-87

Klik for pris

4

79-87

Klik for pris

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at have én kat pr. lejemål i afdelingen. Læs mere i afdelingens husorden .

 

Se bare

Se mere og skriv dig på ventelisten til boligen klik her .