Om Haraldsvej

De 71 nye boliger i Vejen ligger på den nyanlagte Haraldsvej, ved Gormsvej i den sydlige del af byen. Afdelingen består af 71 toetagers boliger, med 2, 3 eller 4 lejemål pr. bygning.

 

Området

Fra Haraldsvej er der let adgang til de store indfaldsveje samt Esbjergmotorvejen. Der er ca. 1 km til Vejen Station, og der er busstoppested få hundrede meter fra afdelingen. Til skole, Vejen Gymnasium og HF samt Vejen Idrætscenter er der også kun omkring 1 km. 

Skal man handle ind, der er inden for 500 meter både en Aldi og en Fakta, mens Vejen midtby har et rigt handelsliv med en lang række specialbutikker.

Umiddelbart syd for bebyggelsen ligger i række grønne rekreative områder og legeplads. 

 

Faciliteter

Rundt om boligerne er der etableret forskellige udearealer, bl.a. parkeringspladser til både beboere og gæster og skure til affaldshåndtering. 

Omkring boligerne er græsplænerne adskilt af lave hække, for at give privatliv, men samtidig mulighed for samvær med naboerne i afdelingen. De private terrasser er med betonfliser. Den centrale plads ved fælleshuset udføres i stenmel, og der bliver plantet træer rundt i området.  Alle beboere har eget redskabsskur, som ligger langs de små veje i området og er i mørkegrå fibercementplader.

Boligerne er udstyret med glaskeramisk kogeplader , ovn, køle-/fryseskab samt emhætte. Der er forberedt til installation af opvaskemaskine. På badeværelset er der forberedt til installation af egen vaskesøjle. Der er gulvvarme i alle rum.

Der er et stort fælleslokale i afdelingen, som kan lejes af beboere efter aftale med Servicecenteret.

 

Boligtyper

Boligerne er alle enten 2- eller 3-værelses og fordelt på følgende forskellige typer:

  • Type A: 2-værelses etagebolig på 65 m2
  • Type B: 3-værelses etagebolig på 85 m2
  • Type D: 3-værelses rækkehus i til etager på 98-106 m2

 

Se de forskellige boligtyper og tabeller nedenfor:

Antal rom

Størrelse i m2

Husleje / Indskud

2

65

Klik her

3

85 - 106

Klik her

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Du skal påregne minimum 6 måneders ventetid for lejlighederne og rækkehusene på Haraldsvej.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde én indekat eller én hund. Skriftlig tilladelse skal indhentes ved Servicecenteret. Du må også gerne holde små dyr, for eksempel fugle og marsvin, så længe det ikke kunne generere dine naboer.

 

Se bare

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.