Om Jernstøberiet, Bogense

Jernstøberiet er et boligkompleks på Adelgade, i den gamle del af Bogense. Den gamle idyl i området er bevaret ved, at eksisterende boliger er bevaret og renoveret og nye er bygget til. De originale bygninger er fra 1870 og facade renoveret i 1995. Nybyggeriet er opført i samme stil, og udgør et kompleks på 3 etager med udsigt ud over havnen. Boligkomplekset består af både 1-, 2- og 3-værelses boliger.

 

Området

Bebyggelsen ligger et stenkast fra Bogense havn og i hjertet af centrum. Der er få minutters gang til indkøbsmuligheder, bank, restauranter, frisør og butikkerne på den hyggelige havnefront ved Østre Mole og Vestre Havnegade. Gågaden fortsætter ned ad Adelgade og Jernstøberiet har dermed en central placering, med en god privat sfære i den lille baggård.

Bogense by byder på mange aktiviteter for alle aldre. Der er daginstitutioner, børnehaver og en folkeskole tæt på bymidten og cirka 1 km fra Jernstøberiet. Byen har flere plejehjem og plejecentre med forskellige aktivitetstilbud for byens ældre beboere, fx Banko, billard og stolegymnastik. Den lokale fritidsklub Sløjfen byder på forskellige aktiviteter for alle aldre.

Udover at huse en af Danmarks største lystbådehavne, har Bogense også gode badestrande, og særligt i sommerhalvåret pibler byen af liv med bl.a. Rosenfestval, By Night, Sommer Jazz på havnen og spændene udstillinger på kunstmuseet.

 

Faciliteter

Til hver bolig hører eget depotrum, og i forbindelse med ejendommen er der indrettet 35 parkeringspladser. Lejlighederne indeholder komfur, køle/fryseskab og emhætte. 10 af boligerne i stueetagen er ældre- og handicapvenligt indrettet. I ældre-handicapvenlige lejligheder findes bordkomfur, bordovn, køle/fryseskab og emhætte.

Der er desuden fællesvaskeri og fælleslokale til rådighed i afdelingen.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper i tabellen nedenfor:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

1

36 - 51

2.282 - 3.284

6.846 - 9.852

2

59 - 76

3.758 - 4.739

11.274 - 14.217

3

63 - 93

3.961 - 5.540

11.883 - 16.620

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Du skal påregne minimum 3 måneders ventetid for boligerne i Jernstøberiet.

 

Husorden og husdyr

Det er kun tilladt at holde kat, jf. afdelingens husorden. Der skal indhentes skriftlig tilladelse hos varmemesteren.

 

Se mere

Skriv dig på ventelisten til boligen her. Ved at klikke på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet for afdelingen og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.