Om Kløvervej

Kløvervej er en selvstændig afdeling tilgængelig ved Fjordparken (afdeling 980-109). Kløvervej består af en etageejendom med 14 etager og 113 lejemål fordelt på 1.-4. værelsesboliger. Ejendommen blev opført i 1969, og lejligheder fik nye køkkener og badeværelser, og facaden blev renoveret i 1994-95. Indvendigt er rummene lyse og venlige. Udsigten udover fjorden eller byen fantastisk.

Indgang til elevatorer og boligerne er gennem Arkaden, hvor der er vaskeri, fællesrum med plads til 60 personer, genbrugsbutik og børneklub. I bunden af ​​bygningen ligger Rema 1000.

 

Området

På Kløvervej bor du både tæt på natur og Kolding by. Afdelingens beliggenhed overgår de flestes, med den skønne havudsigt, få meter fra Kolding Marina, stranden og lystbådshavn. Under afdelingen ligger Rema 1000 og bussen, som kører lige ude foran, kan transportere dig ind til bymidten på 10 minutter. Til fods er der omkring 20 minutter gang. 

Indenfor en gåafstand af 15 minutter er der både skole, daginstitution, børnehave, ungdoms- og videregående uddannelsesinstitutioner. Afdelingen er særlig godt for både unge, børnefamilier og ældre. 

Området har et aktivt foreningsliv med krolf, seniorcafé, fællesspisning og mange andre attraktive aktiviteter for alle aldersgrupper, bl.a. Zumba, billard, kort og banko. Desuden er der klubber såsom Fjordklub, Madklub, Humørklub. Du kan også selv opstarte og klub med spændende aktiviteter.

 

Faciliteter

Afdelingen er præget af grønne arealer med kreative legepladser, hoppepude, skaterbane og grillpladser med rig mulighed for at hygge sig og nyde fjordudsigten. Der er komfur og køle/fryseskab i alle lejemål og mulighed for tøjvask i fællesvaskerierne i hver etageejendom. Alle opgange er udstyret med elevator.

Det er muligt at leje en plads i naboafdelingens garagekælder, til bil, motorcykel eller scooter. Samtidig forefindes der aflåst cykel- og barnevognsrum. Der er også et tilhørende kælderrum til hver lejlighed.

Der forefindes et fællesrum i afdelingen med plads til 60 personer og et beboerhus i naboafdelingen, som kan rumme ca. 80 personer, med en god beliggenhed, fjordudsigt og legeplads. 

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper og tabeller nedenfor:

Antal rom

Størrelse i m2

Huslejeniveau

1

53 - 60

Klik her

2

75 - 97

Klik her

3

77 - 126

Klik her

4

111 - 126

Klik her

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Der er i øjeblikket cirka seks måneders ventetid på boligerne. 

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde enten en kat eller en hund, hun må ikke være højere end max. 35 cm. over skulderen i udvokset stand.

 

Se bare

Afdelingen er på facebook, hvor du kan følge med i aktiviteter i afdelingen ved at 'synes godt om' eller følge  afdelingens facebookgruppe.

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.