Om Lundeborgvej

Afdelingen er beliggende på Lundeborgvej i den østlige del af Kolding, og er opført i 1990. Lundeborgvej er et roligt kvarter med grønne områder, legeplads og lejligheder og rækkehuse i mange størrelser, så der er plads til både unge, børnefamilier og ældre. 

 

Området

Lundeborgvej er et roligt område, tilbagetrukket fra store veje, tæt på skov, fjord og Kolding centrum. Afdelingen ligger tæt på daginstitution, børnehave, skole og indkøbsmuligheder. Indenfor 15 minutters gang ligger Marielundskoven, Kolding Rideklub og Kolding Ketcher Center og der er ca. 20 minutters gang til Kolding centrum.

Bybussen kører flere gange i timen tæt forbi afdelingen med gode forbindelser til både Kolding storcenter og centrum. Fra afdelingen er der let adgang til motorvejsafkørsel Øst og landevejen til Fredericia og Vejle.

 

Faciliteter

Afdelingen består både af rækkehuse, lejligheder og ungdomsboliger. Rækkehusene og lejlighederne (familieboligerne) består af enten 2, 3 og 4 værelser enten med egen have eller altan. Familieboligerne er udstyret med komfur, emhætte og køle-fryseskab.

Ungdomsboligerne har tekøkken, og der er et fællesvaskeri til disse. Alle ungdomsboligerne udlejes via Kolding Kommune. Læs mere om ungdomsboligerne og se priser på StudentKolding.

Beboerhuset i naboafdelingen kan lejes. Der er plads til 60 personer.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper i tabellen nedenfor. Det er kun familieboliger som fremgår af tabellen:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

2

65

5.143

13.000

3

85

6.466

17.000

4

95

7.087

19.000

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Boligerne på Lundeborgvej er attraktive og du kan forvente ca. 1 års ventetid.

 

Husorden og husdyr

Jf. afdelingens husorden er det er tilladt at holde to husdyr, hvortil der skal indhentes skriftlig tilladelse fra servicecentret. Der er dog forbud mod bestemte hunderacer. Hunde skal altid føres i snor på afdelingens fællesarealer. Husdyr er ikke tilladt i ungdomsboligerne.

 

Se mere

Skriv dig på ventelisten til boligen her. Ved at klikke på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet for afdelingen og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.