Lundvej

På Lundvej i Varde har vi opført 17 nye, lækre rækkehuse, alle 3-værelses boliger i to plan. Boligerne er opført i et stilrent design i topkvalitet.

 

Området

Afdelingen ligger i udkanten af ​​Varde by, tæt på skov og grønne områder, Varde å, samt en golfklub. Der er stadig ikke langt til Varde by, en gåtur på cirka 10 minutter til indkøb, specialforretninger, gymnasium, handelsskole og daginstitutioner. Banegården ligger cirka 5 minutter gang afdelingen.

Varde Kommune huser omkring 14.000 beboere og kommunen er særligt kendt for sin storståede natur og smukke omgivelser.

 

Faciliteter

Fra stuen er der udgang til haven og en delvist overdækket terrasse. Foran boligerne er der en privat, delvist overdækket terrasse og et skur. På førstesalen er der en stor overdækket altan.

Køkken og køkkenelementer er fra Inline og i hvid højglans. Der er indbygget køleskab og ovn i højskabene, mens der er forberedt til mikroovn i et af skabene og opvaskemaskine under bordpladen. Både mikroovn og opvaskemaskine skal selv medbringes. På badeværelset på 1. sal er der klargjort til vaskemaskine og tørretumbler, som også selv skal medbringes. Der er indbyggede oprette i at af værelserne og garderobeniche i forbindelse med indgangen i stueetagen. 

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper og tabeller nedenfor:

Antal rom

Størrelse i m2

Husleje / Indskud

3

100 - 105

Klik her

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Du skal påregne minimum 3 års ventetid for de populære boliger på Lundvej.

 

Husorden og husdyr

Jf. afdelingens husorden  er det er tilladt at holde enten én hund eller én indekat, om der skal indhentes skriftlig tilladelse fra servicecentret. Der er dog forbud mod bestemte hunderacer. Hunde skal altid føres i snor på afdelingens fællesarealer.

 

Se bare

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.