ALFABOs første afdeling i Varde

De 17 rækkehuse er i to plan med entre, toilet, køk­ken og opholdsrum i stueplan og to store og gode værelser samt badeværelse på 1. sal.

Fra stuen er der udgang til haven via en delvist over­dækket terrasse. På første sal er der to værelser, der kan opdeles til i alt 4 værelser for lejers regning ef­ter indflytning. Fra det ene værelse er udgang til en åben, overdækket altan. Til boligerne hører ligeledes et skur på omkring 4 m2 placeret i haven i forbindelse med indgangspartiet.

I stueplan sidder et teknikskab under den øverste del af trappen, mens det øvrige rum under trappen kan anvendes som et lille depot.

Facader og gavle på boligerne er i grå skifferbe­klædning afbrudt af små mørkebrune træpartier. Skure og stakit er ligeledes i træ i samme farve som disse partier.

Taget er med lav hældning og er i sort tagpap. 1. sals altaner er med ramme i galvaniseret stål, værn i glas og galvaniseret stål og hårdttræsplader på al­tangulvet.

Foran boligerne er der en privat, delvist overdækket terrasse på ca. 16 m2 og yderligere plads til udeop­hold på ca. 23 m2.

 

Indretning

Gulvet i rækkehusene er lyst trægulv og lyse gulv­klinker i entre, bad og toiletter. Loftet er hvidmalede listelofter, mens væggene er med hvidmalet tapet.

Døre og vinduer er træ-alu-partier, der indvendigt er i hvidt træ og udvendigt er skiffergråt aluminium.

Køkken og køkkenelementer er fra Inline og i hvid højglans. Der er indbygget køleskab og ovn i høj­skabene, mens der er forberedt, så lejer kan sætte en microovn ind i et af skabene. Ud over det, er der gjort klar til en opvaskemaskine med både strøm og afløb. Det er dog noget lejer selv skal medbringe. 

På badeværelset på 1. sal er der installationen gjort klar til både vaskemaskine og tørretumbler.

I stuen er der sat en garderobeniche op med en hylde og en bøjlestang. På 1. sal er der på det ene værelse sat tre højskabe, to hylder og en bøjlestang op, mens der i det andet værelse - ud mod haven - er et højskab, to hylder og en bøjlestang.