Om Lykkegårdshave

Afdelingen er beliggende på det smukke grundstykke på Lykkegårdshave 1 - 77, sydvest for Kolding by. Grunden skråner mod nord, hvor den ender i et grønt bevokset naturområde med stejle skrænter. Boligerne er bygget som Energi-0 boliger, som sikre godt indeklima og et lavere varmeforbrug i vinterhalvåret. Boligerne er med enten 3- eller 4-værelser, i to plan og med indvendig trappe.

 

Området

Fra Lykkegårdshave er der forbindelse til Kolding by og centrum. Hele området omkring Lykkegårdshave er præget af lave fritliggende boliger, parkbebyggelser og grønne områder. Der er tilsluttet et stisystem, der giver forbindelse til byen, børneinstitutioner, skoler og sportsanlæg. Det betyder, at disse ting er inden for gå og/eller cykelafstande, så særligt børn færdes sikkert i trafikken.

Indenfor en gåafstand af 10 minutter er der både skole, daginstitution, børnehave, gymnasium, plejecenter, sportshal og dagligvareindkøb. Afdelingen er placeret godt for både unge, børnefamilier og ældre. 

 

Faciliteter

Boligerne har flisebelagt og indhegnet forhave med et lille skur til opbevaring af haveredskaber, cykler eller lignende. På bagsiden har boligerne en større terrasse og have og en stor indbygget altan på 1. salen. Lejere skal selv vedligeholde haven. I boligen er der komfur, emhætte og køle/fryseskab. Der er mulighed for at installere vaskemaskine og kondenstørretumbler, efter aftale med lokalinspektøren.

Der er massere af parkeringspladser tilknyttet afdelingen, hvor både beboere og gæster i afdelingen kan parkere.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper i tabellen nedenfor:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

3

94 - 95

7.373 - 7.444

35.600 - 36.000

4

111 - 115

8.552 - 8.787

42.200 - 43.600

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Boligerne i Lykkegårdshaven er eftertragtede, og du kan derfor forvente 2 års ventetid.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde enten én kat eller én hund, bestemte hunderacer er ikke tilladte. Skriftlig tilladelse skal indhentes ved Servicecenteret.

 

Se mere

Skriv dig på ventelisten til boligen her. Ved at klikke på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet for afdelingen og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.