Om Mølleparken

Arkitekturen er inspireret af Vonsild Mølle, der engang var et af landsbyens varetegn. Stedet er stemningsfyldt og ligger godt placeret i Vonsild. Ejendommene er trukket væk fra hovedgaden, og placeringen og de grønne arealer giver ro til de voksne og plads til børnenes leg. Der er både to-, tre- og fireværelses boliger, så stedet er både for jer med og uden børn.

 

Området

Mølleparken ligger centralt i Vonsild, som er Koldings sydligste bydel. I bydelen er sammenholdet stærkt og der er mange forskellige aktivitetstilbud for alle aldre. Der er et aktivt sportsmiljø i Vonsild med fodbold, håndbold, badminton, volleyball, gymnastik og meget mere - alt sammen i kort afstand fra afdelingen.

Lige over hovedgaden ligger SuperBrugsen med bager, frisør, solcenter, tankstation og spisested. Cirka to km. fra afdelingen er der et større butikstorv med flere dagligvareforretninger, apotek, fitnesscenter og forskellige butikker.

Bussen kører flere gange i timen tæt forbi afdelingen, med gode forbindelser til centrum, Taps og Haderslev. Fra afdelingen er der let adgang til motorvejsnettet.

 

Faciliteter

Stue boligerne har trinfri adgang og en dejlig stor terrasse. Der er elevator til 1. sal og kælder niveau. Førstesalslejlighederne har svalegang og stor altan. Der er depotrum i kælderniveau.

Køkkenerne har komfur, emhætte og køle-fryseskab.

Afdelingen har fælleshus med plads til ca. 40 personer og 3 fine gæstelejligheder med bad/toilet, som kan lejes ved henvendelse til Servicecentre Syd. Der er vaskeri i forbindelse med fælleshuset.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper i tabellen nedenfor. Det er kun familieboliger som fremgår af tabellen:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

2

76 - 80

5.614 - 5.821

19.500 - 20.200

3

92

6.588 - 6.622

23.400 - 23.600

4

107 - 110

7.514 - 7.707

27.200 - 28.200

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Boligerne i Møllehaven er meget attraktive og du kan forvente ca. 3 års ventetid.

 

Husorden og husdyr

Jf. afdelingens husorden er det er tilladt at holde enten én hund eller én indekat, hvortil der skal indhentes skriftlig tilladelse fra servicecentret. Der er dog forbud mod bestemte hunderacer. Hunde skal altid føres i snor på afdelingens fællesarealer.

 

Se mere

Skriv dig på ventelisten til boligen her. Ved at klikke på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet for afdelingen og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.