Olivenvej

Olivenvej er beliggende i den nordlige del af Kolding by. Afdelingen er en meget populær rækkehusbebyggelse opført i 1991. En del af husene er i ét plan, og de resterende i 2 plan med en udvendig trappe.

 

Området

Der er to daginstitutioner i boligområdet og kun få minutters gang fra afdelingen ligger Plejecenteret Olivenhaven og Munkevængets Skole. Som barn kan man trygt bevæge sig rundt i boligområdet og bydelen omkring Olivenvej, som består af stille og fredfyldte villaveje.

Plejecenteret Olivenhaven tilbyder forskellige dagstilbud med spændene aktiviteter, de har Krolf-bane og det er muligt at bestille et måltid mad hvis frokosten eller aftensmaden skal være nem.

På Olivenvej bor du stadig tæt på natur og bevæger du dig ud af en af ALFABOs afmærkede gangruter, oplever du den storslåede natur, som venter lige rundt om hjørnet.

Afdelingen ligger cirka 1 km fra Kolding Storcenter og 2 km fra Kolding bymidte. Cirka 500 meter fra afdelingen ligger et lille butikscenter, med supermarked, bager og restauranter, frisør og apotek. Der er let adgang til motorvejen, og gode busforbindelser til Kolding midtby få minutters gang fra afdelingen, med bybusserne 1 og 2.

 

Faciliteter

Boligerne på 1. sal har altan og boligerne i stueetagen har have/terrasse. Der er tre dejlige legepladser til børn eller børnebørnene og grønne arealer, hvor man kan mødes og hygge sig med naboer og venner. Der er mulighed for parkering tæt ved egen bolig. 

Alle boligerne er udstyret med komfur, emhætte og køle/fryseskab.

Afdelingen har eget beboerhus med plads til godt 60 mennesker og mulighed for at leje den store festsal med plads til 200 gæster på Palmealle 2.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper i tabellen nedenfor:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

2

72

 

5.183

14.440

3

86 - 94

5.979 - 6.437

17.140 - 18.720

4

99

6.696

19.700

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

De attraktive rækkehuse har cirka 1 års ventetid.

 

Husorden og husdyr

Der må holdes et kæledyr pr husstand, dvs. enten en kat eller en hund, jf. afdelingens husorden. Der skal indhentes skriftlig tilladelse hos varmemesteren. Hunde og katte skal føres i snor.

 

Se mere

Skriv dig på ventelisten til boligen her. Ved at klikke på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet for afdelingen og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.