Olivenvej

Olivenvej er beliggende i den nordlige del af Kolding by. Afdelingen er en meget populær rækkehusbebyggelse opført i 1991. En del af husene er i ét plan, og de resterende i 2 plan med en udvendig trappe.

 

Området

Der er til daginstitutioner i boligområdet og kan få dele gang fra afdelingen ligger Plejecenteret Olivenhaven og Munkevængets Skole. Som barn kan man prøve at bevæge sig rundt i boligområdet og bydelen omkring Olivenvej, som består af stille og fredfyldte villaveje.

Plejecenteret Olivenhaven tilbyder forskellige dagstilbud med spændende aktiviteter, de har Krolf-bane og det er muligt at bestille og spise mad hvis frokosten eller aftensmaden skal være nem.

På Olivenvej bor du stadig tæt på natur og bevæger du dig ud af en af ​​ALFABOs afmærkede gangruter, oplever du den storslåede natur, som venter lige rundt om hjørnet.

Afdelingen ligger cirka 1 km fra Kolding Storcenter og 2 km fra Kolding bymidte. Cirka 500 meter fra afdelingen ligger et lille butikscenter , med  supermarked, bager og restauranter, frisør og apotek. Der er let adgang til motorvejen og gode busforbindelser til Kolding midtby få dele gang fra afdelingen, med bybusserne 1 og 2.

 

Faciliteter

Boligerne på 1. sal har altan og boligerne i stueetagen har have/terrasse. Der er tre dejlige legepladser til børn eller børnebørnene og grønne arealer, hvor man kan mødes og hygge sig med naboer og venner. Der er mulighed for parkering tæt ved egen bolig. 

Alle boligerne er udstyret med komfur, emhætte og køle/fryseskab.

Afdelingen har eget beboerhus med plads til godt 60 mennesker og mulighed for at leje den store festsal med plads til 200 gæster på Palmealle 2.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper og tabeller nedenfor:

Antal rom

Størrelse i m2

Husleje / Indskud

2

72

Klik her

3

86 - 94

Klik her

4

99

Klik her

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Den attraktive rækkehuse har cirka 1 års ventetid.

 

Husorden og husdyr

Der må holdes et kæledyr pr husstand, dvs. enten en kat eller en hund, jf. afdelingens husorden.

Der skal indhentes skriftlig tilladelse hos varmemesteren. Hunde og katte skal føres i snor.

 

Se bar

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.