Om Pacelhusene

Parcelhusene er beliggende i den nordlige del af Kolding by på Bøgevej og Birkeallé. Afdelingen er opført i 1950 og fremefter, og tæller i alt 40 fritliggende parcelhuse. Alle er opført med kælder, stue og 1. sal. Som lejer, har du rig mulighed for at sætte sit eget personlige præg på boligen.

 

Området

Boligerne er beliggende i den nordlige bydel, tæt ved skole, idrætshal, plejehjem med dagcenter, samt kort gåafstand til indkøbscenter med supermarked, bager, frisør, restauranter, apotek og bank. Her er hverken langt til Kolding centrum eller Kolding Storcenter. 

Som børnefamilie er der gode legepladser i bydelen, to daginstitutioner og en god folkeskole. Både Munkevænget Fritids- og Idrætsforening (MFI) og Kolding Idrætsforening (KIF) ligger indenfor ti minutters gang og tilbyder forskellige former for fritidsaktiviteter for både børn og unge.

Er man nået op i alderen, er der mulighed for at gøre brug af Olivenhaven, som er et topmoderne dagcenter lige i nærheden. Her er rig mulighed for at hygge sig med jævnaldrende, deltage i aktiviteterne og få et måltid mad.

Bybussen kører lige forbi afdelingen flere gange i timen og på ti minutter er den nede i byen. Der er gode parkeringsmuligheder i afdelingen.

 

Faciliteter

Lejer skal selv medbringe hårde hvidevare. Lejer kan selv sætte nyt køkken op via den individuelle råderetten.

Det er muligt at leje festsalen på Palmeallé til en overkommelig pris.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper i tabellen nedenfor:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

3

69-94

3.958-4.898

13.870-18.800

4

85-98

4.536-4.985

17.000-19.600

5

100-114

5.082-5.347

20.000-22.734

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde husdyr, jf. afdelingens husorden. Der er klausuler vedr. husdyr i afdelingen. 

 

Se mere

Skriv dig på ventelisten til boligen her. Ved at klikke på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet for afdelingen og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.