Om Pinjeparken

Pinjeparken er beliggende i den nordlige del af Kolding by. Afdelingen modtog ved opførelsen i 1984 Kolding Kommunes arkitekturpris. Den består af 176 rækkehuse, som er beliggende på Taksvej, Morbærvej og Pinjevej.

 

Området

Der er til daginstitutioner i boligområdet og på den anden side af rækken ligger Munkevængets Skole. Som barn kan man prøve at bevæge sig rundt i boligområdet og bydelen omkring Pinjeparken, som består af stille og fredfyldte villaveje. Beboerne har mange hyggelige fællesaktiviteter som sommerfest og gode stunder på petanquebanen.

I Pinjeparken bor du stadig tæt på natur og bevæger du dig ud af en af ​​ALFABOs afmærkede gangruter, oplever du den storslåede natur, som venter lige rundt om hjørnet.

Afdelingen ligger cirka 1 km fra Kolding Storcenter og 2 km fra Kolding bymidte. Cirka 500 meter fra afdelingen ligger et lille butikscenter , med  supermarked, bager og restauranter, frisør og apotek. Der er let adgang til motorvejen, og gode busforbindelser få mellem gang fra afdelingen, både bybusserne 1, 2 og 6 samt flere rutebiler (mod bl.a. Vejle, Billund og Århus).

 

Faciliteter

De 2 og 3 vær. boliger er handicapvenlige og indrettet med ekstra brede døre, og uden dørtrin. De 4 vær. boliger er i 2 plan med indvendig trappe. Der er have til samtlige rækkehuse og muligheder for parkering tæt ved egen bolig. I køkkenet er der komfur, emhætte og køle-fryseskab.

Afdelingen har eget beboerhus med plads til godt 60 mennesker og mulighed for at leje den store festsal med plads til 200 gæster på Palmealle 2.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper og tabeller nedenfor:

Antal rom

Størrelse i m2

Husleje / Indskud

2

66 - 68

Klik her

3

85

Klik her

4

109 - 110

Klik her

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Den attraktive rækkehuse har cirka 2 års ventetid.

 

Husorden og husdyr

Der må holde 1 kæledyr pr husstand, dvs. enten en kat eller en hund, jf. afdelingens husorden. Der skal indhentes skriftlig tilladelse hos varmemesteren. Hunde og katte skal føres i snor.

 

Se bare

Afdelingen er på facebook, søg om medlemskab her på afdelingens facebookgruppe.

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.