Om Ryslingevej

Afdelingen er beliggende på Ryslingevej i den nordøstlige del af Kolding og blev opført i 1997.  Ryslingevej er et roligt kvarter med grønne områder, legeplads og rækkehuse i mange størrelser, så der er plads til både unge, børnefamilier og ældre. Afdelingen består af i alt 75 familieboliger.

 

Området

Ryslingevej er et roligt område, tilbagetrukket fra store veje, tæt på skov, fjord og Kolding centrum. Afdelingen ligger tæt på daginstitution, børnehave, skole og indkøbsmuligheder. Indenfor 15 minutter gang ligger Marielundskoven, Kolding Rideklub og Kolding Ketcher Center og der er ca. 20 minutter gang til Kolding centrum.

Bybussen kører flere gange i tiden tæt forbi afdelingen med gode forbindelser til både Kolding storcenter og centrum. Fra afdelingen er der let adgang til motorvejsafkørsel Øst og landevejen til Fredericia og Vejle.

 

Faciliteter

Afdelingen består de af rækkehusene, med lejemål på både 1. sal og i stuen. Lejlighederne består  af enten 2, 3 og 4 værelser . Alle boligerne er udstyret med komfur, emhætte og køle-fryseskab. Til samtlige boliger er der have.

Terrænet i afdelingen er lettere kuperet, og det giver et spændende nærmiljø med beboerhus og legeplads, hvor der er borde, bænke og grillplads.

Afdelingen råder over et fælleshus med plads til cirka 60 personer, som kan lejes af beboere på Ryslingevej og Lundeborgvej.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper i tabellen nedenfor. Det er kun familieboliger som fremgår af tabellen:

Antal rom

Størrelse i m2

Husleje / Indskud

2

65

Klik her

3

84

Klik her

4

97

Klik her

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Boligerne på Ryslingevej er meget attraktiv og du kan forvente ca. 3 års ventetid.

 

Husorden og husdyr

Jf. afdelingens husorden  er det er tilladt at holde enten en hund eller en kat, hvis der skal indhentes skriftlig tilladelse fra servicecentret. Der er dog forbud mod bestemte hunderacer. Hunde skal altid føres i snor på afdelingens fællesarealer.

 

Se bare

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.