Om Ryslingevej

Afdelingen er beliggende på Ryslingevej i den nordøstlige del af Kolding, og er opført i 1997. Ryslingevej er et roligt kvarter med grønne områder, legeplads og rækkehuse i mange størrelser, så der er plads til både unge, børnefamilier og ældre. Afdelingen består af i alt 75 boligenheder, med både familieboliger og ungdomsboliger.

 

Området

Lundeborgvej er et roligt område, tilbagetrukket fra store veje, tæt på skov, fjord og Kolding centrum. Afdelingen ligger tæt på daginstitution, børnehave, skole og indkøbsmuligheder. Indenfor 15 minutters gang ligger Marielundskoven, Kolding Rideklub og Kolding Ketcher Center og der er ca. 20 minutters gang til Kolding centrum.

Bybussen kører flere gange i timen tæt forbi afdelingen med gode forbindelser til både Kolding storcenter og centrum. Fra afdelingen er der let adgang til motorvejsafkørsel Øst og landevejen til Fredericia og Vejle.

 

Faciliteter

Afdelingen består de af rækkehusene, med lejemål på både 1. sal og i stuen. Lejlighederne består af enten 2, 3 og 4 værelser. Alle boligerne er udstyret med komfur, emhætte og køle-fryseskab. Til stueboligerne er der have, mens boligerne på 1. sal har et lille stykke grønt område til fælles brug. Terrænet i afdelingen er lettere kuperet, og det giver et spændende nærmiljø med beboerhus og legeplads, hvor der er borde, bænke og grillplads.

Afdelingen råder over et fælleshus med plads til cirka 60 personer, som kan lejes af beboere på Ryslingevej og Lundeborgvej.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper i tabellen nedenfor. Det er kun familieboliger som fremgår af tabellen:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

2

65

4.594

13.080

3

84

5.700

16.800

4

97

6.424 - 6.431

19.360 - 19.380

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Boligerne på Ryslingevej er meget attraktive og du kan forvente ca. 3 års ventetid.

 

Husorden og husdyr

Jf. afdelingens husorden er det er tilladt at holde enten én hund eller én kat, hvortil der skal indhentes skriftlig tilladelse fra servicecentret. Der er dog forbud mod bestemte hunderacer. Hunde skal altid føres i snor på afdelingens fællesarealer.

 

Se mere

Skriv dig på ventelisten til boligen her. Ved at klikke på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet for afdelingen og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.