Om Skolevænget

Afdelingen er beliggende på Skolevænget i Strandhuse, som er et attraktivt kvarter, få hundrede meter fra skov og fjord. Bebyggelsen er opført i 1996 og består af 22 3-værelses boliger på 72-89 kvm.

 

Området

Kvarteret er meget attraktivt for både børnefamilier og ældre. Under 1 km fra afdelingen ligger Lyshøjskolen og daginstitution, samt et mindre butikstorv med købmand, bager, restaurant og frisør. Jeg finder er der fodboldklubber og mange fodboldbaner. Der er kort afstand til kunstmuseet Trapholt, som ligger ved en gammel æbleplantage, hvor størstedelen af ​​træerne er bevaret og du kan opleve en magisk stemning. Både hende, langs fjorden og i skoven er der rig mulighed for varierende gåture og gode cykelruter.

Afdelingen ligger ca. 5 km fra Kolding by og der er gode busforbindelser ind til byen. 

 

Faciliteter

De fleste boliger er etplans med terrasse og har og enkelte boliger er på 1. sal med udvendig trappe og altan. Der er plads til at være privat, men samtidig nyde de grønne fællesarealer, hvor der også er fedbane og legeplads til børnene eller børnebørnene. Der er godt med parkeringspladser tilknyttet beboerne og gæster i afdelingen.

Der er komfur, emhætte og kølefryseskabe i køkkenerne.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper og tabeller nedenfor:

Antal rom

Størrelse i m2

Husleje / Indskud

3

72 - 89

Klik her

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Boligerne på Skolevænget er meget attraktive og du kan forvente 3 års ventetid.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde enten én kat eller én hund, hvis der skal indhentes skriftlig tilladelse fra servicecentret. Nogle hunderacer er ikke tilladt. Hunde skal altid føres i snor på afdelingens fællesarealer.

 

Se bare

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.