Om Terrasseparken

Terrasseparken er nogle af Koldings bedst beliggende rækkehuse med udsigt over Kolding Fjord. Afdelingen består af fire ejendomme med rækkehuse i to plan, i alt 56 boliger, 8 på 107 kvm og 48 på 86 kvm. Afdelingen blev opført i 1986. I 2008 blev facader og tag renoveret, og boligerne fremstår i dag moderne og velholdte. 

 

Området

Terrasseparken ligger i idylliske omgivelser, tæt ved Kolding Fjord og skov. Der er kort afstand til badebroen for enden af ​​Lyshøjalle, her kan bades hele året. Der findes en vinterbadeklub "Hop i fjorden" hvor beboere i bydelen mødes for at bade i alt slag vejr, og efterfølgende nyder hinandens selskab i klubbens sauna.

Der er kort afstand til kunstmuseet Trapholt, som ligger ved en gammel æbleplantage, hvor størstedelen af ​​træerne er bevaret og du kan opleve en magisk stemning. Både hende, langs fjorden og i skoven er der rig mulighed for varierende gåture og gode cykelruter.

Skole, børneinstitution og indkøbsmuligheder ligger i nærheden, og bybussen kører tæt forbi afdelingen.

 

Faciliteter

Alle boliger har egen gårdhave og terrasse i rolige og attraktive omgivelser med udsigt til fjorden. Der er plads til at være privat, men samtidig nyde de grønne fællesarealer, hvor der også er petanquebane til børnene eller børnebørnene. Der er 22 udlejningscarporte, el-lade standere samt to aflåste cykelrum, hvor kun beboerne har adgang.

Køkkenerne har komfur, emhætte og køle-fryseskab.

Beboerhuset i naboafdelingen på Rensdyrvænget 2A kan lejes. Der er et lokalt med plads til 20 personer, der kan have plads til 70 personer samt en væsteværelse.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper og tabeller nedenfor:

Antal rom

Størrelse i m2

Husleje / Indskud

3

85 - 107

Klik her

4

107

Klik her

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Boligerne i Terrasseparken er ekstremt attraktiv og du kan dermed forvente 5 års ventetid.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde enten én kat eller én hund, hvis der skal indhentes skriftlig tilladelse fra servicecentret. Hunde skal altid føres i snor på afdelingens fællesarealer.

 

Se bare

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.