Om Tvedvej

Bebyggelsen er et resultat af en arkitektkonkurrence og er derfor en stil rækkehusbebyggelse for den kræsne beboer. Afdelingen blev opført i 2006 og består af 60 boliger fordelt på 2 og 3 værelser i 2 plan.

 

Området

I Fjordparken bor du både tæt på natur og Kolding by. Afdelingen ligger 5 dele gang fra Kolding Marina, strand og lystbådshavn. Ca. 500 meter fra boligerne ligger en Rema 1000 og bussen, som kører lige ude foran, kan transportere dig ind til bymidten på 10 minutter. Til fods er der omkring 15 minutter gang. 

Indenfor en gåafstand af 10 minutter er der både skole, daginstitution, børnehave, ungdoms- og videregående uddannelsesinstitutioner. Afdelingen er særlig godt for både unge, børnefamilier og ældre. 

 

Faciliteter

Boligerne har 2 og 2 fælles indgang. Stuelejlighederne har gårdhave og førstesalslejlighederne har stor altan.

I boligen er der komfur og emhætte. Der er ikke vaskeri i området, men der er mulighed for at installere vaskemaskine og kondenstørretumbler, efter aftale med lokalinspektøren. Der er et skur til hver af lejlighederne. Der er gjort meget for at gøre området attraktivt og børnevenligt. Der er bl.a. etablere en boldbane, en grillplads og hyggelige kroge med borde og bænke.

Beboere i afdelingen kan benytte den nærliggende afdelings vaskeri og ligeledes deres beboerhus med plads til ca. 80 personer, fjordudsigt, legeplads og gode parkeringsforhold.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper og tabeller nedenfor:

Antal rom

Størrelse i m2

Husleje / Indskud

2

76 - 86

Klik her

3

86

Klik her

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Du kan forvente 6 måneders ventetid på boligerne på Tvedvej.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden . Det er tilladt at holde enten én kat eller én hund, hun må ikke være højere end max. 35 cm. over skulderen i udvokset stand.

 

Se bare

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.