Om Vonsild Mølle

ALFABO har i samarbejde med Kolding kommune og tegnestuen Mejeriet udviklet dette spændende boligbyggeri. Bebyggelsen ligger tæt på den ca. 15 år gamle afdeling Mølleparken, hvor der er mulighed for at benytte fælles faciliteter, såsom vaskeri og parkeringsplads. Bebyggelsen er i at planlægge og indeholder 10 boliger på hhv. ca. 65, 85 og 105 kvm. Boligerne er bygget som lavenergiboliger, som har brug for lavt energiforbrug og godt indeklima. Boligerne er indrettet med moderne og lyse materialer, som er lette at vedligeholde.

 

Området

Mølleparken ligger centralt i Vonsild, som er Koldings sydligste bydel. I bydelen er sammenholdet stærkt og der er mange forskellige aktivitetstilbud for alle aldre. Der er et aktivt sportsmiljø i Vonsild med fodbold, håndbold, badminton, volleyball, gymnastik og meget mere - alt sammen i kort afstand fra afdelingen.

Lige over hovedgaden ligger SuperBrugsen med bager, frisør, solcenter, tankstation og spisested. Cirka til km. fra afdelingen er der et større butikstorv med flere dagligvareforretninger, apotek, fitnesscenter og forskellige butikker.

Bussen kører flere gange i tiden tæt forbi afdelingen, med gode forbindelser til centrum, Taps og Haderslev. Fra afdelingen er der let adgang til motorvejsnettet.

 

Faciliteter

Stue boligerne har niveaufri adgang og en dejlig stor sydvendt terrasse. Førstesalslejlighederne har svalegang og stor altan, også mod syd.

Køkkenerne har ovn, induktionskogeplader, emhætte og integreret køle-fryseskab. Der er klargjort til egen opvaskemaskine, vaskemaskine og kondenstørretumbler.

Naboafdelingen har fælleshus med plads til ca. 40 personer og 3 fine gæstelejligheder med bad/toilet, som kan lejes ved henvendelse til Servicecentre Syd. Der er vaskeri i forbindelse med fælleshuset.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper i tabellen nedenfor. Det er kun familieboliger som fremgår af tabellen:

Antal rom

Størrelse i m2

Husleje / Indskud

2

66

Klik her

3

89 - 91

Klik her

4

102

Klik her

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Boligerne i Vonsild Mølle er meget attraktiv og du kan forvente ventetid.

 

Husorden og husdyr

Jf. afdelingens husorden er det er tilladt at holde enten en hund eller en indekat, om der skal indhentes skriftlig tilladelse fra servicecentret. Der er dog forbud mod bestemte hunderacer. Hunde skal altid føres i snor på afdelingens fællesarealer.

 

Se bar

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.