Om Warmingsgade

ALFABOs nybyggeri (2020) i Warmingsgade ligger centralt med let adgang til indkøb og kort gang til Kolding gågade. Byggeriet består af to etageboliger på henholdsvis 3 og 4 etager. Bygningen mod Warmingsgade består af 4 stuelejligheder og på 2. plan 8 lejligheder i 2 etager med indvendig trappe. Den modstående bygning står mod vest og har svalegang, og adgang via to trappetårne samt et elevatortårn ind mod gårdrummet. Bebyggelsen består i alt af 18 stk. 2-værelses familieboliger og 19 stk. 3-værelses familieboliger.

Kolding Kommune har anvisningsret på 8 af boligerne, beliggende på 3. sal i bygningen mod vest.

 

Området

Warmingsgade er en central og populær placering i Kolding, ca. fem minutters gang fra gågaden og få minutters gang til Kolding Å, ådalen og plovfuren. Her er der rig mulighed for at opleve smuk natur, gå ture og spille bold på de store baner ved Kolding Stadion. 

Bebyggelsen har direkte udgang til parkeringspladsen bag SuperBrugsen, Fakta og UrbanGym på Tøndervej, hvor afdelingens parkeringspladser er placeret.

 

Faciliteter

Køkkenet har indbygget pyrolyseovn, nedfældet induktions kogesektion, emhætte og køle/frys. Der er plads til vaskemaskine og kondenstørretumbler, disse skal beboerne selv medbringe. Gulve er i laminat i trædesign og skridsikre klinker.

Bygningen mod øst/Warmingsgade består af 1-plansboliger i stueetagen og 2-plansboliger med indvendig trappe på 1. salen, disse tilgås via en udendørs trappe med et lille repos til to lejemål. Boligerne i den modsatte bygning mod vest/Tøndervej er alle 1-plansboliger som tilgås via svalegang med både trappe og elevator. Nogle af boligerne har altan. Imellem de to bygninger er der en lille, hyggelig gårdhave. Der er kælderrum til alle lejemål under bygningen mod vest.

 

Boligtyper

Se de forskellige familiebolig-typer i tabellen nedenfor:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

2

52

4.219

21.156

4

87 - 104

7.239 - 7.866 35.949 - 40.040

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Du kan forvente cirka 1 års ventetid på boligerne i Warmingsgade.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde én indekat eller én hund. Skriftlig tilladelse skal indhentes. Du må også gerne holde små dyr, for eksempel fugle og marsvin, så længe det ikke generer dine naboer.

 

Se mere

Skriv dig på ventelisten til boligen her. Ved at klikke på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet for afdelingen og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.