I slutningen af 2022 kan ALFABO tage første spadestik til 36 nye almene boliger på Overholmvej i Hedensted Kommune og rykker hermed ind i endnu en kommune.

ALFABO har i øjeblikket over 4.000 boliger fordelt i henholdsvis Kolding Kommune, Nordfyns Kommune, Vejen Kommune, Billund Kommune og Varde Kommune og bestyrelsesformand i ALFABO, Bent Jacobsen, glæder sig over, at ALFABO nu kan føje endnu en kommune til listen.

"Det er en del af vores strategi at bygge flere boliger i flere kommuner i løbet af de næste år. I Hedensted er der både behov og et udviklingspotentiale for almene boliger, og sådan er det også i mange andre kommuner," siger han.

Boliger alle har råd til
På Overholmvej kommer de i alt 36 nye boliger til at bestå af 14 familieboliger og 22 ældreboliger. De forventes at stå indflytningsklar i 2024 i den sædvanlige høje standard, som ALFABO er kendt for.

"For ALFABO er det vigtigt at tilbyde boliger af høj kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser samt boliger, som alle har råd til at bo i," siger Bent Jacobsen.

Han fortæller videre, at boligorganisationen har en effektiv drift og sund økonomi til gavn for samarbejdspartnere og beboere.

"Vores afdelinger leverer gennemsnitlig effektivitet på 88 %, hvilket er over Region Syddanmarks gennemsnit på 78 % (2020-tal, )," siger han og tilføjer:

"Desuden kan vi gang på gang præsentere lav administrationsudgift pr. bolig, så huslejen fortsat kan holdes på lavest mulige niveau."

Energibesparende og klimasikrende løsninger
De nye boliger på Overholmvej er enten 3 rums eller 4 rums med egen terrasse og en mindre have. Desuden sørger ALFABO for, at der bliver opsat ladestandere til elbiler. ALFABO er nemlig i fuld gang med at udrulle ladestandere til samtlige afdelinger og i forbindelse med alt nybyggeri.

"Bæredygtighed og grøn omstilling har høj prioritet hos ALFABO. Efterspørgslen efter at bo og leve bæredygtigt er stigende, og det er nødvendigt hele tiden at følge med, så vi kan tilbyde energibesparende og klimasikrende løsninger i vores boligorganisation," siger Bent Jacobsen.

Udover byggeriet på Overholmvej forventer ALFABO at skulle opføre yderligere 10 boliger i Åle, som også er en del af Hedensted Kommune.

 

Overholmvej

På Overholmvej kommer de i alt 36 nye boliger til at bestå af 14 familieboliger og 22 ældreboliger. De forventes at stå indflytningsklar i 2024 i den sædvanlige høje standard, som ALFABO er kendt for.