Stemmerne er talt op, medlemmerne af Business Kolding har talt, og ALFABO kan kalde sig den heldige vinder af ÅRETS INITIATIVPRIS 2021. Det blev afsløret ved et stort awardshow torsdag aften.

Det var en stolt bygge- og udviklingschef Stefan Vestergaard, direktør Erik Lønne Gottfredsen, formand Bent Jacobsen og næstformand Christian Franks fra ALFABO, der kunne gå på scenen og modtage den fornemme pris.

”Vi er meget overvældet, stolt og taknemmelig,” lyder det fra de fire, som fortsætter:

”Der ligger et kæmpe arbejde bag vores mange initiativer i Munkebo og bydelen omkring Munkevængets Skole. Det arbejde kan vi ikke alene tage æren for. Derfor skal der også lyde en stor tak til vores modige beboere, vores naboer i bydelen, alle vores samarbejdspartnere, som bidrager til at muliggøre alle vores krøllede idéer, til ALFABOs organisationsbestyrelse og alle vores fantastiske kolleger.”

ALFABOs udendørs oplevelses- og læringsrum, sociale arrangementer som fællesspisning, fælles gåture og aktiviteter i samarbejde med flere idrætsforeninger, deltagelse i Kolding Light Festival, show-kamp mod Kolding IF Fodbold og en socialøkonomisk flyttevirksomhed er blot nogle af de mange initiativer, der er årsag til, at boligorganisationen vinder Business Koldings initiativpris.

ALFABO blev indstillet til initiativprisen, fordi projekterne i Munkebo og bydelen omkring Munkevængets Skole kan bidrage med en ekstraordinær indsats, som forventeligt vil medføre en positiv udvikling for Kolding Kommune og/eller branding af Kolding Kommune, lød det blandt andet.