Vilde haver med Katrine Turner

Logo Vildskab

Foredrag med fokus på vilde haver

Som et af de første led i vores samarbejde med Katrine Turner, inviterer vi dig indenfor, til et foredrag om vilde haver og en efterfølgende debat, hvor vi diskuterer mulighederne for at skabe vækst og biosfære i Munkebo og bydelen omkring.

Katrine Turner er uddannet biolog og arbejder som havearkitekt. Katrine er blandt andet kendt fra TV-programmet 'Vilde Haver' fra DR1. I ALFABO har vi indgået et samarbejde med Munkevængets Skole og Katrine Turner, om at opføre et oplevelses- og læringsrum i lille skala for skolens elever, bydelens beboere, og øvrige interessenter. Oplevelses- og læringsrummet skal bestå af bede, hvor sommerfugle og insekter har lyst til at bo og formere sig. Bedene placeres centralt i Munkebo, placeringen afhænger af jordbundsforholdene.

Til foredraget vil Katrine fortælle om biodiversitet og mulighederne
for at fremme dyreliv og vild natur i bydelen. Som deltagere til arrangementet kan I få ideer og inspiration med hjem til egne haver, for at skabe mere dyre- og planterige områder.

Katrine er den helt rigtige til opgaven, fordi hun tidligere har beskæftiget sig med større boligområder, hun har en enorm viden natur og en kreativ tiltag til opgaven. Du kan læse mere om Katrine Turner ved at klikke her, og du kan se billeder fra nogle af hendes tidligere projekter nedenfor.

 

ONSDAG DEN 8. SEPTEMBER KL. 16:30-18:00 I FESTSALEN PÅ PALMEALLÉ 2 I MUNKEBO.

 

Tilmelding til Katrine ved at sende en mail til kaz@alfabo.dk, oplys gerne dit navn og hvor i bydelen du bor. Vi gemmer din e-mail og dine oplysninger indtil arrangementet af afholdt og vi kontakter dig udelukkende hvis der skulle opstå uventede forhindringer for gennemførelsen af arrangementet.

COVID-19 TILTAG

Foredraget bliver gennemført iht. de gældende retningslinjer for COVID-19 og vi opfordrer deltagerne til at udvise hensyn og respektere de retningslinjer der er givet. Der vil være begrænsning på, hvor mange mennesker der må være til foredraget, og siddende pladser med teateropstilling og god afstand. Der er krav om, at du bærer mundbind, bortset fra når du er siddende. Håndsprit stilles til rådighed og vi opfordrer jer til at holde afstand og udvise hensyn til øvrige deltagere.