Som en del af ALFABOs arbejde med grøn omstilling og med at skabe nye faciliteter i bydelen omkring Munkevængets Skole er der indgået partnerskab med ByensBil om at tilbyde en el-delebilsordning for alle borgere i bydelen omkring Munkevængets Skole.

For ALFABO handler det om at tage ansvar for miljøet og tilbyde beboerne noget ekstra, fortæller Jacob Andersen, der er strategisk bydelskonsulent hos ALFABO.

"Vi vil gerne fremme den grønne omstilling og gøre hverdagen nemmere for vores beboere. Kan vi samtidig gøre det, så det får mindst mulig indvirkning på vores hverdag og økonomi, vinder både vi og miljøet."

Ifølge Byensbil sparer man miljøet for produktionen af mindst 3 biler hver gang, man sætter en ny delebil i gang. Desuden er delebiler oftest mere miljøvenlige, da der er tale om små og nyere biler, de kører typisk færre kilometer og samtidig øger man fokus på nødvendigheden af at ændre adfærd i forhold til miljøet.

El-delebilen vil være parkeret på parkeringspladsen på den modsatte side af Palme Alle 2.

Introduktionen til delebilen sker mandag den 28. november kl. 17.00-19.00 med åbent hus i beboerhuset Den Grønne Gren (Cypresvej 17A, 6000 Kolding).

Her vil beboerne have mulighed for at prøve elbilen og blive introduceret til, hvordan en delebil bookes og bruges. Du vil også have mulighed for at vinde et 1-års gratis medlemskab af Byensbil.

El delebil

El-delebilen vil være parkeret på parkeringspladsen på den modsatte side af Palme Alle 2