Claus Griepentrog er ansat som ALFABOs nye driftschef. Claus har første arbejdsdag den 3. januar 2022 og vil overtage det overordnede driftsansvar af Servicecenter Nord i tæt samarbejde med inspektør Lasse Sørensen, som står for al daglig drift og vedligehold af ALFABOs afdelinger i den nordlige del af Kolding.

Claus får sin daglige gang i Kolding Åpark sammen med ALFABOs øvrige administration, samt ude i afdelingerne i den nordlige bydel sammen med driftspersonalet. Beboerne i den nordlige bydel vil blandt andet kunne møde Claus til afdelingsmøder. Han skal samarbejde med beboerdemokratiet om den daglige drift og gennemførelse af de beboerdemokratiske beslutninger.

Erfaren og ansvarlig
Direktør i ALFABO, Erik Lønne Gottfredsen, glæder sig over ansættelsen af Claus Griepentrog.

"Claus er en erfaren og stærk spiller på holdet. Han skal styrke samarbejdet mellem afdelingsbestyrelsen, driften og administrationen," siger han.

Claus er 48 år og uddannet tømrer, byggetekniker og bygningskonstruktør. Han har mange års erfaring med byggeri, ejendomsdrift og ledelse som selvstændig håndværker og som ansat i det private, offentlige og den almene boligsektor.

"Jeg glæder mig til at bruge min erfaring og bidrage til den fortsatte udvikling, som ALFABO er midt i," siger Claus Griepentrog.

Claus Griepentrog

Claus Griepentrog er ansat som ALFABOs nye driftschef