Første spadestik til 39 familieboliger

ALFABO er klar til at gå i gang med opførelsen af 39 familieboliger i Brørup.

Første spadestik til byggeriet, som får navnet Smedeparken, blev taget i begyndelsen af maj og allerede nu, er der rift om boligerne, fortæller Bent Jacobsen, der er formand for ALFABOs bestyrelse.

”Vi har fået mange henvendelser fra folk, som er interesseret i de nye boliger. Det siger noget om, at der er behov for den type boliger i området. Så vi glæder os meget til, at vi kan gå i gang med byggeriet.”

Boligerne, der ligger bynært med grønne områder, bliver opført i fem forskellige størrelser. Kvadratmeterne svinger fra 74 til 105, og kan derfor opfylde både den lille og den store families behov.

Ekstra hårde hvidevarer og ladestandere

Som noget helt særligt bliver boligerne udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, fortæller Bent Jacobsen.

”Normalt sørger vi kun for ovn, kogeplader og køleskab. Men vi vil gerne tage det ekstra skridt og tilbyde vores beboere lidt mere end normen.”

Udover ekstra hårde hvidevarer udruller ALFABO ladestandere til el- og hybridbiler i det nye boligområde.

”Bæredygtighed og grøn omstilling har høj prioritet hos ALFABO. Efterspørgslen efter at bo og leve bæredygtigt er stigende, og det er nødvendigt hele tiden at følge med, så vi kan tilbyde energibesparende og klimasikrende løsninger i vores boligorganisation,” siger Bent Jacobsen.

Boligerne i Smedeparken forventes klar til indflytning i 3. kvartal 2022.

Første spadestik til familieboliger i Brørup