ALFABO er klar til at gå i gang med opførelsen af 10 boliger i Aale, Hedensted Kommune.

Spadestikket til byggeriet blev taget 25. oktober og allerede nu, er der stor interesse for boligerne, som kommer til at ligge i et nyt og attraktivt boligområde i Aale, fortæller Bent Jacobsen, der er formand for ALFABOs bestyrelse.

”På trods af, at byggeriet kun lige er begyndt, har vi fået henvendelser fra folk, som er interesseret i de nye boliger. Det siger noget om, at der er behov for den type boliger i området. Så vi glæder os meget til, at vi kan gå i gang med byggeriet.”

Boligerne vil alle være på 89 m2 og indeholde stue med åbent køkken, 3 værelser, bad og entre/bryggers. De er velegnede til børnefamilier, par og enlige, der ønsker en nem bolig med tilhørende privat terrasse.

Desuden er de naturskønt beliggende i et område med en blanding af parcelhuse, private og almene udlejningsboliger. Gudenåen, vandreruter, fiske, heste og kvæg, vil være blandt nærmeste naboer, fortæller Bent Jacobsen.

”Desuden er der gode forhold for børnefamilier, et rigt foreningsliv og masser af arbejdspladser i området,” tilføjer han.

Boligerne i Aale forventes indflytningsklar i 2024.

Spadestik Aale

Borgmester i Hedensted Kommune, Ole Vind (V), tager første spadestik sammen med formand for ALFABOs bestyrelse, Bent Jacobsen.