ALFABO har indgået samarbejde med Kolding Light Festival og byder på en smuk og inspirerende lysoplevelse i boligområdet Munkebo.

I Munkebo vil lysinstallationen bestå af ALFABOS permanente installationer, hvor træer i alle størrelser bliver oplyst. Derudover laver ALFABO under lysfestivallen - i samarbejde med to hollandske kunstnere - installationer fordelt på 4 lokationer i boligområdet. Lysinstallationerne bygger på 8 forskellige historier og drømme fra beboere og erhvervsdrivende i området.

”Med vores lysinstallation i Munkebo vil vi gerne vise den mangfoldighed og udvikling, som boligområdet rummer. Her er beboere fyldt med engagement, fællesskab og hver deres livshistorie. Vi ønsker at vise, at der bag de murede facader bor mennesker, som kalder Munkebo for deres hjem,” siger Bent Jacobsen, formand for ALFABO.

Torsdag den 2. december (kl. 18-19 og igen kl. 20-21) vil ALFABO gerne invitere til en guidet gåtur i området, hvor vi fortæller om tankerne bag installationerne og boligområdet Munkebo generelt. Arrangementet kræver ikke tilmelding.

Vi ses til Kolding Light Festival i Munkebo

Vi ses til Kolding Light Festival i Munkebo