Om projektet

Lindehaven er placeret i det eftertragtede Fuglekvarter i Koldings nordlige bydel. Boligerne ligger tæt ved daginstitutioner, indkøbsmuligheder og med let adgang til offentlig transport.

 

De 60 år gamle etageboliger har ikke gennemgået større renoveringer ud over renovering af facader og tage i 1994-95.

Det primære ønske med renoveringen er, at indeklima, facader og tag bringes op til nutidens standard. Hertil et ønske om, at indretningen optimeres med fokus på dagslys og tilgængelighed. På den måde bliver boligerne mere ældre- og handicapvenlige.

Renoveringen indebærer blandt andet at boligerne fremadrettet vil blive lettere tilgængelige ved hjælp af elevator og niveaufri adgang til terrasser eller nye påbyggede altaner. Badeværelserne bliver renoveret som plejevenlige badeværelser og en sammenbygning af køkken og stue vil ligeledes være med til at sikre bedre tilgængelighed og mere lys i lejlighederne.

 

Projektet er godkendt af bestyrelsen og beboerne i oktober 2020 og renoveringsprojektet forventes at forløbe fra primo 2022 til primo 2024. Alle beboere skal genhuses under projektets fysiske udførsel.

 

Læs mere om projektet i ALFABOs informationsavis.