Munkebo: Et boligområde i udvikling

Udviklingsplanen for Munkebo byder på mange iværksatte, igangværende og kommende projekter.

Munkebo er et ideelt sted at bo for både unge, børnefamilier og ældre. Boligområdet ligger op ad Munkevængets Skole og plejehjemmet Olivenhaven. I Munkebo ligger der flere daginstitutioner, og et nyt plejehjem vil i løbet af de kommende år blive placeret i Munkebo.

I Munkebo er der mulighed for dagligvareindkøb i Liva og på butikstorvet, finder du både apotek, frisør og restaurant, m.m. Som beboer i Munkebo har du mulighed for at leje et festlokale, benytte fælles vaskeri og træne i afdelingens eget fitnessrum.

Nedenfor kan du læse mere om de igangværende og kommende projekter i Munkebo.

Klik her for på downloade udviklingsplanen for Munkebo

 

Plejecenter i Munkebo

Fremtidens plejecenter kommer til på ligge i Munkebo. Kolding Kommune og Kolding byråd har i samarbejde med ALFABO fundet gode rammer for et kommende plejecenter.

Munkebo er en oplagt placering for et nyt plejecenter, af flere årsager. Infrastrukturen er god, der er mange parkeringspladser og bybussen har et stoppested tæt ved. Munkebo er samtidigt et livligt sted, hvor børn, voksne og ældre færdes på erhvervsuddannelser og grønne arealer. Der er forskellige indkøbsmuligheder, både Liva, bager, apotek og frisør, m.m. er beliggende i området. Plejecenteret Olivenhaven ligger få hundrede meter fra Munkebo og boligområdet er desuden omkredset af forskellige afdelinger med ældreboliger.

Læs JydskeVestkystens omtale af projektet