Om Hjorte- og Rensdyrvænget

Hjortevænget/Rensdyrvænget er en børnevenlig afdeling ca. 9 km. fra Kolding centrum i naturskønne omgivelser kun få hundrede meter fra skov og fjord. Afdelingen er opført i perioden 1992-1994 og består af 120 boliger i tæt/lav byggeri fordelt på 2, 3 og 4 værelses boliger. 

 

Området

Kvarteret er meget attraktivt for både børnefamilier og ældre. Daginstitutioner/børnehave og Lyshøjskolen ligger tæt på afdelingen, ligesom børneinstitutioner og indkøbsmuligheder. I nærheden er der fodboldklubber og mange fodboldbaner.

Der er gode busforbindelser til Kolding centrum og ca. 1 km. fra bebyggelsen er der købmand, bager, bank, servicestation, skole og daginstitution.

Der er kort afstand til kunstmuseet Trapholt, som ligger ved en gammel æbleplantage, hvor størstedelen af træerne er bevaret og du kan opleve en magisk stemning. Både her, langs fjorden og i skoven er der rig mulighed for varierende gåture og gode cykelruter.

 

Faciliteter

Alle boligerne har egen have/terrasse i rolige og attraktive omgivelser. Der er plads til at være privat, men samtidig nyde de grønne fællesarealer, hvor der er også er boldbane og legeplads til børnene eller børnebørnene. Der er godt med parkeringspladser tilknyttet beboerne og gæster i afdelingen.

Køkkenerne har komfur, emhætte og køleskab.

Afdelingen har eget beboerhus med plads til hhv. 20 eller 70 personer, samt et gæsteværelse som beboere kan leje til overnattende gæster.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper i tabellen nedenfor:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

2

76

5.682

15.200

3

87

6.333

17.400

4

108

7.540

21.600

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Boligerne på Hjorte- og Rensdyrvænget er meget attraktive og du kan forvente 3 års ventetid.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde enten én kat eller én hund, hvortil der skal indhentes skriftlig tilladelse fra servicecentret. Nogle hunderacer er ikke tilladt. Hunde skal altid føres i snor på afdelingens fællesarealer.

 

Se mere

Skriv dig på ventelisten til boligen her. Ved at klikke på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet for afdelingen og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.