Om Hjorte- og Rensdyrvænget

Hjortevænget/Rensdyrvænget er en børnevenlig afdeling ca. 9 km. fra Kolding centrum i naturskønne omgivelser kan få hundrede meter fra skov og fjord. Afdelingen er opført i perioden 1992-1994 og består af 120 boliger i tæt/lav byggeri fordelt på 2, 3 og 4 værelses boliger. 

 

Området

Kvarteret er meget attraktivt for både børnefamilier og ældre. Daginstitutioner/børnehave og Lyshøjskolen ligger tæt på afdelingen, ligesom børneinstitutioner og indkøbsmuligheder. Jeg finder er der fodboldklubber og mange fodboldbaner.

Der er gode busforbindelser til Kolding centrum og ca. 1 km. fra bebyggelsen er der købmand, bager, bank, servicestation, skole og daginstitution.

Der er kort afstand til kunstmuseet Trapholt, som ligger ved en gammel æbleplantage, hvor størstedelen af ​​træerne er bevaret og du kan opleve en magisk stemning. Både hende, langs fjorden og i skoven er der rig mulighed for varierende gåture og gode cykelruter.

 

Faciliteter

Alle boligerne har egen have/terrasse i rolige og attraktive omgivelser. Der er plads til at være privat, men samtidig nyde de grønne fællesarealer, hvor der også er fedbane og legeplads til børnene eller børnebørnene. Der er godt med parkeringspladser tilknyttet beboerne og gæster i afdelingen.

Køkkenerne har komfur, emhætte og køleskab.

Afdelingen har eget beboerhus med plads til hhv. 20 eller 70 personer, samt et gæsteværelse, som kan boes til overnattende gæster.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper og tabeller nedenfor:

Antal rom

Størrelse i m2

Husleje / Indskud

2

76

Klik her

3

87

Klik her

4

108

Klik her

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Boligerne på Hjorte- og Rensdyrvænget er meget attraktiv og du kan forvente ventetid.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde enten en kat eller en hund, hvis der skal indhentes skriftlig tilladelse fra servicecentret. Nogle hunderacer er ikke tilladt. Hunde skal altid føres i snor på afdelingens fællesarealer.

 

Se bare

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.