Om Lindehaven

Lindehaven er en afdeling med blandede boligformer, her kan du både bo i etageejendom og rækkehuse. Afdelingen består af to etageejendomme på 3 etager og 121 rækkehuse fordelt på 2, 3 og 4 værelser. Afdelingen er opført i 1960. I 1994-95 gennemgik bebyggelsen renovering af facaderne og fik nye tage. Ved genudlejning etableres nye badeværelser i rækkehusene.

 

Området

Boligerne er beliggende i den nordlige bydel, i umiddelbar nærhed af børnehave og daginstitution, i gåafstand til indkøbsmuligheder og hverken langt til Kolding centrum eller Kolding Storcenter. 

Som børnefamilie er der gode legepladser, daginstitution og børnehave tæt ved. Både Munkevænget Fritids- og Idrætsforening (MFI) og Kolding Idrætsforening (KIF) ligger indenfor 15 minutters gang og tilbyder forskellige former for fritidsaktiviteter for både børn og unge.

Bybussen kører lige forbi afdelingen flere gange i timen og på ti minutter er den nede i byen. 

Der er gode parkeringsmuligheder i afdelingen, og der er mulighed for at leje garager via venteliste.

 

Faciliteter

Rækkehusene og stuelejlighederne har egen have. Alle lejligheder har egen lukket altan og kælderrum.

I bebyggelsen findes fællesvaskeri og et beboerhus med plads til ca. 40 personer kan lejes ved henvendelse til Servicecenter NORD.

Vedr. ældreboligerne beliggende Havesangervej 6A - 8E. Ringeanlæg og postkasse findes ved indgang til boligen. Nøgleboks er indfældet i facaden ved indgang til boligen.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper i tabellen nedenfor:

Antal rum

Størrelse i m2

Huslejeniveau

Indskud

2*

69-70

6.397

15.200

3

68-72

5.370-6.678

13.600-14.400

4

68-72

5.370-6.330

13.600-14.400

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

* 2-værelsesboliger er ældreboliger, som anvises af Kommunen.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde kæledyr, fx hund eller kat, jf. afdelingens husorden. Der er klausuler vedr. husdyr i afdelingen og nogle typer dyr er ikke tilladt. 

 

Se mere

Skriv dig på ventelisten til boligen her. Ved at klikke på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet for afdelingen og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til. 

 

Ventetid på rækkehusene i afdelingen

Du kan forvente cirka 4 års ventetid for ansøgere på ventelisten. 

 

Renovering i afdelingen

Etageejendommene står overfor en større renovering som indebærer genhusning af lejere. Du kan læse mere om dette under projekter.