Om Elmebo

Elmevej er en dejlig stille og rolig vej med godt naboskab, hvor man bliver boende længe. Elmebo er opført i 1961 og består af 44 rækkehuse i 2 plan, beliggende i grønt område i den nordlige del af Kolding by, med kort afstand både til det pulserende centrum og fredfyldt natur.

 

Området

Busforbindelserne til afdelingen er rigtig gode, og indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner ligger blot få hundrede meter fra afdelingen, hvor du finder idræts- og fritidstilbud til alle aldre. Desuden er der kun ca. 1 km til Kolding Storcenter og Kolding City.

 

Faciliteter

Der er en dejlig have og terrasse til hver bolig. I hver række er der et rum til renovation samt et cykelskur der kan låses. Afdelingen råder over en  legeplads og boldbane så hele kvarterets børn har mulighed for at lege og lærer hinanden at kende. 

Der er 14 garager, som kan lejes efter opskrivning på venteliste. Derudover er parkeringsmuligheder på de 3 anlagte parkeringspladser og på selve Elmevej og en fælles  vaskeplads til biler eller cyklen.

Der hører komfur og emhætte med til boligen, og der er forberedt til vaskemaskine og tørretumbler i bryggerset. Der er ikke køleskab i boligerne, men klargjort til eget medbragte i køkkenet.

Afdelingen har egen festsal, med plads til ca. 30 personer, som lejes til beboerne i afdelingen. Derudover kan festsalen på Palmeallé 2 med plads til 200 gæster også lejes.

 

Boligtyper

Afdelingen består af 4-rums boliger på 95 m2. Se husleje og indskud.

 

Husorden og husdyr

I afdelingen er det tilladt at have max 2 husdyr efter gældende regler i afdelingens husorden .

 

Se bare

Se mere og skriv dig på ventelisten til boligen her .