Gå til forside
Log ind

Elmebo

Elmevej, Kolding

Afdeling 980-102

Husleje fra 5541,- til 5663,-

Faciliteter

 • 4 værelses lejemål

  4 værelses lejemål

 • Fællesvaskeri

  Fællesvaskeri

 • Ladestander

  Ladestander

 • Adgang til legeplads

  Adgang til legeplads

 • Fælleshus i området

  Fælleshus i området

 • Kort afstand til indkøb

  Kort afstand til indkøb

 • Ansøgning om husdyr er muligt

  Ansøgning om husdyr er muligt

Beskrivelse

Elmevej er en dejlig stille og rolig vej med godt naboskab, hvor der er tradition for, at man bliver boende længe. Elmebo er opført i 1961 og består af 44 rækkehuse i 2 plan, beliggende i grønt område i den nordlige del af Kolding by, med kort afstand både til det pulserende centrum og fredfyldt natur.


Området

Busforbindelserne til afdelingen er gode, og indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner ligger blot få hundrede meter fra afdelingen, hvor du finder idræts- og fritidstilbud til alle aldre. Desuden er der kun ca. 1 km til Kolding Storcenter og Kolding City.


Faciliteter

Der er en dejlig have og terrasse til hver bolig. I hver række er der et rum til renovation samt et cykelskur, der kan låses. Afdelingen råder over en  legeplads og boldbane så hele kvarterets børn har mulighed for at lege og lære hinanden at kende. 

Der er 14 garager, som kan lejes efter opskrivning på venteliste. Derudover er der parkeringsmuligheder på de 3 anlagte parkeringspladser og på selve Elmevej samt en fælles vaskeplads til biler eller cykler.

Der hører komfur med til boligen, og der er forberedt til vaskemaskine og tørretumbler i bryggerset. Der er ikke køleskab i boligerne, men klargjort til eget medbragte i køkkenet.

Afdelingen har egen festsal med plads til ca. 30 personer, som lejes til beboerne i afdelingen. Derudover kan festsalen på Palmeallé 2 med plads til 180 gæster også lejes.

Beskrivelse

Elmevej er en dejlig stille og rolig vej med godt naboskab, hvor man bliver boende længe. Elmebo er opført i 1961 og består af 44 rækkehuse i 2 plan, beliggende i grønt område i den nordlige del af Kolding by, med kort afstand både til det pulserende centrum og fredfyldt natur.


Området

Busforbindelserne til afdelingen er rigtig gode, og indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner ligger blot få hundrede meter fra afdelingen, hvor du finder idræts- og fritidstilbud til alle aldre. Desuden er der kun ca. 1 km til Kolding Storcenter og Kolding City.


Faciliteter

Der er en dejlig have og terrasse til hver bolig. I hver række er der et rum til renovation samt et cykelskur der kan låses. Afdelingen råder over en  legeplads og boldbane så hele kvarterets børn har mulighed for at lege og lærer hinanden at kende. 

Der er 14 garager, som kan lejes efter opskrivning på venteliste. Derudover er parkeringsmuligheder på de 3 anlagte parkeringspladser og på selve Elmevej og en fælles  vaskeplads til biler eller cyklen.

Der hører komfur med til boligen, og der er forberedt til vaskemaskine og tørretumbler i bryggerset. Der er ikke køleskab i boligerne, men klargjort til eget medbragte i køkkenet.

Afdelingen har egen festsal, med plads til ca. 30 personer, som lejes til beboerne i afdelingen. Derudover kan festsalen på Palmeallé 2 med plads til 180 gæster også lejes.

Boligtyper
Antal rum Størrelse i m2
4 værelses lejemål
4 værelses lejemål
95
(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

Spørgsmål til denne afdeling

Ja, hvis du flytter i en almen bolig, kan du som udgangspunkt søge kommunen om hjælp.

Via mail.

Har du brug for at kontakte os?

Servicecenter Nord

Kontaktinformationer

Palmevænget 5 6000 Kolding

Telefon: 73708151

Kontortider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00

Telefontider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Mandag – onsdag kl. 12.30 - 13.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00