Om Munkebo

Munkebo er opført i 1973 i den nordlige del af Kolding, og består af 610 boliger i etagebyggeri og 8 erhvervslejemål samt 112 carporte, som kan udlejes efter opskrivning på venteliste.

I 2010 er badeværelser, køkkener og facader blevet renoveret, og boligerne er i dag velholdte og indbydende.
Har du campingvogn, så finder vi også en plads til denne.

I mellem bygningerne er der flotte og velholdte grønne områder for hele familien.

Alle boliger er udstyret med ovn og køle/fryseskab. Der er ligeledes gjort klar til vaskemaskine og tørretumbler på badeværelserne i Palme Alle 16-38. På Cedervej og Cypresvej er der gjort klar til en opvaskemaskine eller vaskemaskine i køkkenet.

Der er supermarked, bager og frisør i Munkebo, og der er cirka 1 kilometer til Kolding Storcenter. Bus afgår fra afdelingen flere gange i timen.

I øvrigt er der mulighed for klatvaskeri i kældrene, og der er også stort vaskeri med vaskemaskiner og tørretumbler.
Der er gode parkeringsmuligheder, og pusleplads til biler samt bilvask.

Lejlighederne har eget kælderrum, og der er mulighed for at leje ekstra kælderrum ved opskrivning på venteliste. Undtaget Cedervej 10 - 12 A - K, Cedervej 32 - 34 A - H, Cypresvej 10 - 12 A - K, Cypresvej 24 - 26 A-K, Cypresvej 38 - 40 A - H.

Der er 2 festsale med plads til 50 personer hver. Salen er beliggende Cypresvej 36, kld. samt Cedervej 30, kld. og udlejes kun til afdelingens beboere.

Festsalen Palme Alle 2 kan rumme op til 180 personer og kan lejes af alle.

På Cypresvej 1, kld. indgang i gavlen er der et lækkert Fitness rum, som kan benyttes af beboerne i afdelingen.

Der er også et kvarterhus "Den Grønne Gren" hvor der er forskellige aktiviteter. I en del af "Den Grønne Gren" er der også et Job center fra Kolding Kommune.