Om Munkebo

Munkebo er et godt sted at vokse op.

Vuggestue, børnehave og skole er lige i nærheden, og Klub 101 er samlingsstedet for de unge mellem 10-18 år.

Der er også flotte legepladser og gode grønne områder for hele familien.

Der er supermarked, bager, frisør, apotek og bank i Munkebo, og der er cirka 1 kilometer til Kolding Storcenter.

I 2010 er badeværelser, køkkener og facader blevet renoveret, og boligerne er i dag velholdte og indbydende. Munkebos fælleshus Den grønne gren er indviet i 2012.

 

Husdyr

Der er klausuler vedr. husdyr i afdelingen. På vores hjemmeside kan du finde oplysningerne i beskrivelsen af afdelingen.. Under husorden nederst på siden.

 

LEDIGE BOLIGER

Der er i øjeblikket ledige 3-værelses familieboliger på 3. sal. 

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

 

 

”Kort fortalt, nemt til alt”

Munkebo er et godt sted at være barn, børnefamilie, unge og ældre. Området rummer et vel bolig- og sociale-muligheder.

Området er børnerigt. De velplejede og vedligeholdte grønne arealer er for hele familien, hvor leg på de flotte legepladser med hoppepude og multibane er i centrum.

Munkevænget skole børnehaver og vuggestuer ligger i gåafstand uden trafikale veje, så man trygt kan sende børnene afsted.

”Den grønne gren” områdets fælleshus byder på et utal af muligheder for beboere i alle aldre. Du har mulighed for at deltage i aktiviteterne eller oprette dine egen aktivitet, og derigennem få et stort netværk. Aktiviteterne bliver drevet af frivillige beboere og alle kan være med.

Området er også fyldt gode indkøbs- og servicemuligheder: LIVA supermarked, apotek, pub, bager, frisører, pizzeria og fitness. Kolding Storcenter ligger ca. en 1 km væk, og der er 2 km til Kolding Rådhus.

Der er gode busforbindelser fra Munkebo, både line 1, 2 og 6 køre til og fra Munkebo

Munkebo er et trygt sted for alle. Er du tilflytter uden et stor netværk, vil du hurtig kunne skabe dig et godt socialt netværk i Munkebo

Munkebo er opført i 1973 i den nordlige del af Kolding.

Munkebo består af 610 boliger i etagebyggeri og 112 carporte.
Carporte kan lejes efter opskrivning på venteliste.

Der er stor variation i boligtyperne. Husleje og indskud er meget attraktiv.

De lyse boliger er meget velholdte og indbydende med nyere køkken og badeværelser og ny facade og tag.
Alle boliger er udstyret med komfur og køle/fryseskab. I de fleste boligtyper er der gjort klar til opvaskemaskine. Boliger på Palme Alle 16 38 har gæstetoilet samt mulighed for installering af vaskemaske og tørretumbler.

Lejlighederne har eget kælderrum og der er mulighed for at leje ekstra kælderrum ved opskrivning på venteliste. Vi finder også plads til din campingvogn.  

Munkebo har egne vaskerier i kældrene udstyret med en vaskemaskine tørretumbler, samt mulighed for tørringsmuligheder på tørresnor. Der findes også et storvaskeri i centrum af Munkebo udstyret med flere vaskemaskiner og tørretumblere.

Der er gode parkeringsmuligheder tæt ved sin bolig. Beboerne har adgang til indendørs bilpusleplads, hvor bilen har vaskes og vedligeholdes.