Om Munkebo

Munkebo er beliggende i den nordlige del af Kolding by, på Cedervej, Cypresvej, Palmeallé og Pinjevej. Afdelingen består af 610 familieboliger fordelt ud på 23 etageboliger med flere fælles gårdrum, som er med til at øge det gode naboskab i afdelingen. Boligerne er bygget i 1973 og renoveret i  2010, med nye badeværelser, køkkener og facader, og boligerne er i dag velholdte og indbydende. 

 

Området

Munkebo er et godt sted at vokse op, der er til daginstitutioner i boligområdet og på den anden side af rækken ligger Munkevængets Skole. Som barn kan man prøve at bevæge sig rundt i boligområdet og bydelen omkring Munkebo, som består af stille og fredfyldte villaveje. Du kan bo i Munkebo gennem hele livet, da afdelingen og bydelen tilbyder tilbud og fritidstilbud til alle aldre.

I Munkebo bor du stadig tæt på natur og bevæger du dig ud af en af ​​afdelingernes afmærkede gåruter, oplever du den storslåede natur, som venter lige rundt om hjørnet.

Afdelingen har et butikscenter, med  supermarked, bager og restauranter, frisør og apotek. Desuden ligger afdelingen kun 1 kilometer fra Kolding Storcenter og 2 fra Kolding centrum.

 

Faciliteter

De lyse boliger er meget velholdte og indbydende med nyere køkken og badeværelser og ny facade og nyt tag. Alle boliger er udstyret med komfur og køle/fryseskab. I de fleste boligtyper er der gjort klar til opvaskemaskine. Boliger på Palmealle 16-38 har gæstetoilet samt mulighed for installation af vaskemaske og tørretumbler. Lejlighederne har eget kælderrum og der er mulighed for at leje ekstra kælderrum ved opskrivning på venteliste.   

Munkebo har egne vaskerier i kældrene udstyr med en vaskemaskine tørretumbler, samt mulighed for tørringsmuligheder på tørresnor. Der findes også et storvaskeri i centrum af Munkebo udstyr med flere vaskemaskiner og tørretumblere.

Munkebo emmer af liv og de mange små legepladser i gårdrummene samt den store legeplads med tarzanbane og hoppepude ligger på til leg og fællesskab. I de grønne arealer er der mulighed for at grille, slappe af og spille fed, er du til sidstnævnte, vil du også få glæde af afdelinger Multibane med muligheder for fodbold, håndbold, basketball og om vinteren kan multibanen omdannes til skøjtebane.

Der er gode busforbindelser til og fra Munkebo, både bybusserne 1, 2 og 6 samt flere rutebiler (mod bl.a. Vejle, Billund og Århus) har holdeplads i nærheden af ​​afdelingen.

Der er gode parkeringsmuligheder tæt ved sin bolig. Beboerne har adgang til indendørs bilpusleplads, hvor bilen har vask og vedligeholdes. Afdelingen råder over  112 carporte, som kan lejes efter opskrivning på venteliste. Vi finder også plads til din campingvogn.

”Den grønne gren” er områdets fælleshus og opført i 2012. Fælleshuset byder på et utal af muligheder for beboere i alle aldre. Du har mulighed for at deltage i aktiviteter eller oprette din egen aktivitet, og derigennem få et stort netværk. Aktiviteterne bliver drevet af frivillige beboere og alle kan være med. Alle beboere i afdelingen har mulighed for at leje afdelingens tre festlokaler, til mindre beliggende i at af etagebygningerne og den store festsal med plads til 200 gæster på Palmealle 2.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper og tabeller nedenfor:

Antal rom

Størrelse i m2

Husleje / Indskud

2

47 - 91

Klik her

3

69 - 96

Klik her

4

84 - 109

Klik her

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Hunde er ikke tilladt.

 

Se bare

Afdelingen er på facebook, søg om medlemskab her på afdelingens facebookgruppe.

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.