Gå til forside
Log ind

Munkebo og Pinjeblokken

Husleje fra 2824,- til 6160,-

Faciliteter

 • 2 værelses lejemål

  2 værelses lejemål

 • 3 værelses lejemål

  3 værelses lejemål

 • 4 værelses lejemål

  4 værelses lejemål

 • Fællesvaskeri

  Fællesvaskeri

 • Ladestander

  Ladestander

 • Adgang til legeplads

  Adgang til legeplads

 • Fælleshus i området

  Fælleshus i området

 • Kort afstand til indkøb

  Kort afstand til indkøb

Munkebo er beliggende i den nordlige del af Kolding by, på Cedervej, Cypresvej, Palmeallé og Pinjevej. Afdelingen består af 610 familieboliger fordelt ud på 23 etageboliger med flere fælles gårdrum, som er med til at øge det gode naboskab i afdelingen. Boligerne er bygget i 1973 og renoveret i  2010, med nye badeværelser, køkkener og facader, og boligerne er i dag velholdte og indbydende. 

 

Området

Munkebo er et godt sted at vokse op, der er daginstitutioner i boligområdet og på den anden side af rækken ligger Munkevængets Skole. Som barn kan man prøve at bevæge sig rundt i boligområdet og bydelen omkring Munkebo, som består af stille og fredfyldte villaveje. Du kan bo i Munkebo gennem hele livet, da afdelingen og bydelen tilbyder tilbud og fritidstilbud til alle aldre.

I Munkebo bor du stadig tæt på natur og bevæger du dig ud af en af ​​afdelingernes afmærkede gåruter, oplever du den storslåede natur, som venter lige rundt om hjørnet.

Afdelingen har et butikscenter, med  supermarked, bager og restauranter, frisør og apotek. Desuden ligger afdelingen kun 1 kilometer fra Kolding Storcenter og 2 fra Kolding centrum.

 

Faciliteter

De lyse boliger er velholdte og indbydende med nyere køkken og badeværelser samt ny facade og nyt tag. Alle boliger er udstyret med komfur og køle/fryseskab. I de fleste boligtyper er der gjort klar til opvaskemaskine. Boliger på Palmealle 16-38 har gæstetoilet samt mulighed for installation af vaskemaske og tørretumbler. Lejlighederne har eget kælderrum og der er mulighed for at leje ekstra kælderrum ved opskrivning på venteliste.   

Munkebo har egne vaskerier i kældrene, hvor der er vaskemaskine, tørretumbler samt mulighed for tørring på tørresnor. Der findes også et storvaskeri i centrum af Munkebo udstyret med flere vaskemaskiner og tørretumblere.

Munkebo emmer af liv og de mange små legepladser i gårdrummene samt den store legeplads med tarzanbane og hoppepude ligger op til leg og fællesskab. I de grønne arealer er der mulighed for at grille, slappe af og spille bold, er du til sidstnævnte, vil du også få glæde af afdelingens Multibane med muligheder for fodbold, håndbold og basketball. Om vinteren kan multibanen omdannes til skøjtebane.

Der er gode busforbindelser til og fra Munkebo, både bybusserne 1, 2 og 6 samt flere rutebiler (mod bl.a. Vejle, Billund og Århus) har holdepladser i nærheden af ​​afdelingen.

Der er gode parkeringsmuligheder tæt ved boligerne. Beboerne har adgang til indendørs bilpusleplads. Afdelingen råder over  112 carporte, som kan lejes efter opskrivning på venteliste.

Fælleshuset og festsale

”Den grønne gren” er områdets fælleshus og opført i 2012. Fælleshuset byder på et utal af muligheder for beboere i alle aldre. Du har mulighed for at deltage i aktiviteter eller oprette din egen aktivitet, og derigennem få et stort netværk. Aktiviteterne bliver drevet af frivillige beboere og alle kan være med.

Alle beboere i afdelingen har mulighed for at leje afdelingens festsal med plads til 48 personer på Cedervej 30 i kælderen og den store festsal med plads til 180 gæster på Palmealle 2.

Boligtyper
Antal rum Størrelse i m2 Etageboliger
2 værelses lejemål
2 værelses lejemål
47-91Se pris etageboliger , størrelse
3 værelses lejemål
3 værelses lejemål
69-96Se pris etageboliger , størrelse
4 værelses lejemål
4 værelses lejemål
84-109Se pris etageboliger , størrelse
(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

Har du brug for at kontakte os?

Servicecenter Nord

Kontaktinformationer

Palmevænget 5 6000 Kolding

Telefon: 73708151

Kontortider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00

Telefontider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Mandag – onsdag kl. 12.30 - 13.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00