Om Munkevænget

Afdelingen består af 81 rækkehuse fordelt på 9 rækker og 2 korshus-rækker, alle i stueetagen og ét plan med enten 2 eller 3 rum. Bebyggelsen blev opført i 1976 og de 9 rækkehuse står overfor og gennemgribende renovering som gennemført i løbet af 2021-2022. Bebyggelsen ligger på grænsen til Alpedalen og fra flere af rækkehusene er der en smuk udsigt ud over dalen.

 

Området

Boligerne er beliggende i den nordlige bydel, tæt ved skole, idrætshal, plejehjem med dagcenter, samt kort gåafstand til indkøbscenter med supermarked, bager, frisør, restauranter, apotek og bank. Er man nået op i alderen, der er mulighed for at gøre brug af Olivenhaven, som er et topmoderne dagcenter lige i nærheden. Her er rig mulighed for at hygge sig med jævnaldrende, deltage i aktiviteterne og få et måltid mad.

Bybussen kører lige forbi afdelingen flere gange i tid og på ti minutter er den nede i byen. Der er gode parkeringsmuligheder i afdelingen.

 

Faciliteter

Der er en dejlig have med et lille redskabsskur til hver bolig. Alle boliger er udstyret med køle/fryseskab, komfur og emhætte. Der er klargjort til vaskemaskine og tørretumbler i bryggerset. 

Til afdelingen hører et lille hyggeligt fælleshus med plads til ca. 40 personer. Endvidere er der en lækker gæstelejlighed med tekøkken, til værelser og et fællesrum, som kan lejes af beboere i afdelingen til overnattende gæster.

Der er gode parkeringsmuligheder i afdelingen.

 

Boligtyper

Se de forskellige boligtyper og tabeller nedenfor:

Antal rom

Størrelse i m2

Husleje / Indskud

Munkevænget 1-39

Husleje / Indskud

Munkevænget 41-201

2

57 - 61

Klik her

Klik her

3

66 - 87

Klik her

Klik her

4

124

Klik her

 

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Husorden og husdyr

I afdelingen er det tilladt at have husdyr efter gældende regler i afdelingens husorden.

 

Se bare

Se mere og skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til. 

 

Renovering i afdelingen

Ejendommene står over for en større renovering. Du kan læse mere om dette under projekter .