Om Skolegade, Grindsted

De nye boliger på hjørnet af Jernbanegade og Skolegade ligger helt centralt i Grindsted med kort gåafstand til byens driftige handelsgade, dagligvareindkøb osv. 

De to bygninger er bygget i et mønster af gule og grå teglsten og med fladt tag. Blok 1 ligger langs Jernbanegade og er på 4 etager. Alle boligerne er 3-værelses og med fine altaner mod nordvest. Blok 2 ligger ud mod Skolegade og er på 5 etager. Alle boligerne er her 2-værelses boliger med altaner mod vest. Dog har boligerne i stueplan en privat, flisebelagt terrasse i stedet. Der er elevator i alle opgange.

Der er mulighed for at leje fælleshuset i ALFABOs afdeling på Bekkasinvej. I fælleshuset er der plads til 60 personer.

Afdelingen har 3 forskellige typer 2-værelses boliger. Lejlighedstype 1 og 4 er på 80-84 m2 med entre, hvorfra der er adgang til badeværelse, soveværelse og stort køkken/alrum og stue i ét. 

Lejlighedstype 2 og 5 er på 70 m2. Fra entreen er der her adgang til badeværelse og det store køkken/alrum og stue i ét. Fra stuen er der videre adgang til soveværelset. 

Lejlighedstype 3 og 6 er på 75-80 m2. Fra entreen er der adgang til alle rum; badeværelse, soveværelse og det store køkken/alrum og stue i ét. 

Indenfor bare 1 km ligger skole, gymnasium og diverse andre uddannelsestilbud.

I samme korte afstand finder man også Grindsteds nybyggede hovedbibliotek, MAGION, der udover bibliotek også tilbyder en lang række andre kulturtilbud.

Også idrætsfaciliteter, som fx svømmehal og idrætscenter, ligger inden for kort afstand af boligerne.

Udlejnings brochure klik HER