Gå til forside
Log ind

Skolegade, Grindsted

Skolegade 10, Grindsted

Afdeling 980-401

Husleje fra 5500,- til 8192,-

Faciliteter

 • 2 værelses lejemål

  2 værelses lejemål

 • 3 værelses lejemål

  3 værelses lejemål

 • Kort afstand til indkøb

  Kort afstand til indkøb

 • Fælleshus i området

  Fælleshus i området

 • Ansøgning om husdyr er muligt

  Ansøgning om husdyr er muligt

De nye boliger på hjørnet af Jernbanegade og Skolegade ligger helt centralt i Grindsted med kort gåafstand til byens driftige handelsgade, dagligvareindkøb osv. 

De to bygninger er bygget i et mønster af gule og grå teglsten og med fladt tag. Den ene etagebolig ligger langs Jernbanegade, og er på 4 etager. Alle boligerne er 3-værelses, med fine altaner mod nordvest. Den anden etageejendom ligger ud mod Skolegade, og er på 5 etager. Alle boligerne her er 2-værelses boliger med altaner mod vest. Boligerne i stueplan en privat, flisebelagt terrasse.  Der er elevator i alle opgange.

 

Området

Indenfor bare 1 km ligger skole, gymnasium og diverse andre uddannelsestilbud. I samme korte afstand finder man også Grindsteds nybyggede hovedbibliotek, MAGION, der udover bibliotek også tilbyder en lang række kulturtilbud. Også idrætsfaciliteter, som fx svømmehal og idrætscenter, ligger inden for kort afstand fra boligerne.

 

Faciliteter

Alle lejemål er udstyret med køle-/fryseskab, kogeplader med induktion, indbygningsovn og emhætte. Desuden er der gjort klar til opvaskemaskine. På badeværelset er der forberedt til, at beboerne kan sætte vaskesøjle op (vaskemaskine og kondenstørretumbler). Boligerne opvarmes med gulvvarme i alle rum. Tv og internet tilbydes af Grindsted fællesantenne og Altibox tilbyder signal.

Hver bolig råder over et depotrum i kælderen under etageejendommen mod Jernbanegade. Der er både trapper og elevator i alle opgange. Afdelingen råder over et større område med p-pladser til afdelingens beboere og gæster, som ligger mod Skolegade. Mod Jernbanegade og Skolegade ligger ”Torvet” med plads til leg og samtale.

Der er mulighed for at leje fælleshuset i den nærliggende afdeling på Bekkasinvej, med plads til ca. 60 personer.

 

Boligtyper

Afdelingen har 3 forskellige typer 2-værelses boliger.

 • Lejlighedstype 1 og 4 er på 80-84 m2 med entre, hvorfra der er adgang til badeværelse, soveværelse og stort køkken/alrum og stue i ét.

 • Lejlighedstype 2 og 5 er på 70 m2. Fra entreen er der adgang til badeværelse og det store køkken/alrum og stue i ét. Fra stuen er der videre adgang til soveværelset.

 • Lejlighedstype 3 og 6 er på 75-80 m2. Fra entreen er der adgang til alle rum; badeværelse, soveværelse og det store køkken/alrum og stue i ét.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde én indekat eller én hund. Skriftlig tilladelse skal indhentes ved Servicecenteret. Du må også gerne holde små dyr, for eksempel fugle og marsvin, så længe det ikke kunne generere dine naboer.

 

Se bare

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til. 

Boligtyper
Antal rum Størrelse i m2 Etageboliger
2 værelses lejemål
2 værelses lejemål
70 - 84Se pris etageboliger , størrelse
3 værelses lejemål
3 værelses lejemål
98 - 103Se pris etageboliger , størrelse
(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

Har du brug for at snakke med os?

Servicecenter Vest

Kontaktinformationer

Kolding Åpark 8A 6000 Kolding

Telefon: 73708153

Kontortider

Mandag-torsdag 07.30-09.00 Mandag-torsdag 12.30-13.00 Torsdag tillige 15.00-17.00 Fredag 07.30-09.00

Telefontider

Mandag-torsdag 07.30-09.00 Mandag-torsdag 12.30-13.00 Torsdag tillige 15.00-17.00 Fredag 07.30-09.00