Gå til forside

Campus II

Husleje fra 4.591,- til 9.051,-

Faciliteter

Campus vil være placeret på siden af den ikoniske orange bygning Campus Kolding i Design City. Komplekset ligger i et roligt område, med skov og vand til den ene side og byen til den anden. Fra flere af lejlighederne kan man se Koldinghus, fjorden eller masterne fra lystbådehavnen ved Marina Syd.

Ungdomsboligerne udlejes via StudentKolding .

 

Området

I Åparken bor du både tæt på natur og Kolding by. Afdelingen ligger 5 dele gang fra Kolding Marina, strand og lystbådshavn. Ca. 1 km fra boligerne ligger Rema 1000, Netto og føtex og Kolding centrum. Indenfor en gåafstand af 10 minutter er der både skole, daginstitution, børnehave, ungdoms- og videregående uddannelsesinstitutioner. Afdelingen er særlig godt for både unge, børnefamilier og ældre. 

Særligt med flere af byens uddannelsesinstitutioner inden for blot 500 meters rækkevidde, er det både hurtigt og lad at komme fra hjem til studie.

 

Faciliteter

Familieboligerne har ovn, induktionskogeplade, emhætte og køle/fryseskab. I badeværelset er der mulighed for at installere vaskemaskine og kondenstørretumbler, efter aftale med servicecenteret. Der er også adgang til fællesvaskeri i naboafdelingen. Der er et kælderrum til alle lejlighederne. De fleste boliger har alt og der er gode udearealer mellem Campus II og naboafdelingen Campus Living Kolding, som ligger tæt. Der er parkeringskælder tilknyttet begge afdelinger og muligheder for at leje en fast parkeringsplads efter nærmere aftale med administrationen.

Studieboligerne har tekøkken med induktionskogeplader og halvhøjt køleskab med fryserboks.

 

Størrelser, priser og indskud for studieboligerne findes på  StudentKolding .

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde 1 indekat. Skriftlig tilladelse skal indhentes. Du må også gerne holde små dyr, for eksempel fugle og marsvin, så længe det ikke kunne generere dine naboer.

 

Se bar

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til. 

Boligtyper
Antal rum Størrelse i m2 Etageboliger
2 værelses lejemål
2 værelses lejemål
52 - 55Se pris etageboliger , størrelse
4 værelses lejemål
4 værelses lejemål
110Se pris etageboliger , størrelse
(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

Har du brug for at snakke med os?

Servicecenter Syd

Kontaktinformationer

Kløvervej 33 6000 Kolding

Telefon: 73 70 81 52

Kontortider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00

Telefontider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Mandag – onsdag kl. 12.30 - 13.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00