Gå til forside
Log ind

Lykkegårdshaven

Husleje fra 7940,- til 9464,-

Faciliteter

 • 3 værelses lejemål

  3 værelses lejemål

 • 4 værelses lejemål

  4 værelses lejemål

 • Ladestander

  Ladestander

 • Ansøgning om husdyr er muligt

  Ansøgning om husdyr er muligt

Afdelingen er beliggende på det smukke grundstykke på Lykkegårdshave 1 - 77, sydvest for Kolding by. Grunden skråner mod nord, hvor den ender i et grønt bevokset naturområde med stejle skrænter. Boligerne er bygget som Energi-0 boliger, som sikrer godt indeklima og et lavere varmeforbrug i vinterhalvåret. Boligerne er med enten 3- eller 4-værelser, i at planlægge og med indvendig trappe.

 

Området

Fra Lykkegårdshave er der forbindelse til Kolding by og centrum. Hele området omkring Lykkegårdshave er præget af lave fritliggende boliger, parkbebyggelser og grønne områder. Der er tilsluttet et stisystem, der giver forbindelse til byen, børneinstitutioner, skoler og sportsanlæg. Det betyder, at disse ting er inden for gå og/eller cykelafstande, så særligt børn færdes sikkert i trafikken.

Indenfor en gåafstand af 10 minutter er der både skole, daginstitution, børnehave, gymnasium, plejecenter, sportshal og dagligvareindkøb. Afdelingen er særlig godt for både unge, børnefamilier og ældre. 

 

Faciliteter

Boligerne har flisebelagt og indhegnet forhave med et lille skur til opbevaring af haveredskaber, cykler eller lignende. På bagsiden har boligerne og større terrasse og har og en stor indbygget altan på 1. salen. Lejere skal selv vedligeholde haven. I boligen er der komfur, emhætte og køle/fryseskab. Der er mulighed for at installere vaskemaskine og kondenstørretumbler, efter aftale med lokalinspektøren.

Der er masser af parkeringspladser tilknyttet afdelingen, hvor både beboere og gæster i afdelingen kan parkere.

 

Ventetid

Boligerne i Lykkegårdshaven er eftertragtede, og du kan derfor forvente ventetid.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde enten én kat eller én hund, bestemte hunderacer er ikke tilladt. Skriftlig tilladelse skal indhentes ved Servicecenteret.

 

Se bare

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til. 

Boligtyper
Antal rum Størrelse i m2 Tæt-lav
3 værelses lejemål
3 værelses lejemål
94 - 95Se pris tæt-lav , størrelse
4 værelses lejemål
4 værelses lejemål
111 - 115Se pris tæt-lav , størrelse
(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

Har du brug for at snakke med os?

Servicecenter Syd

Kontaktinformationer

Kløvervej 33 6000 Kolding

Telefon: 73 70 81 52

Kontortider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00

Telefontider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Mandag – onsdag kl. 12.30 - 13.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00