Gå til forside
Log ind

Mølleparken

Mølleparken 11, Kolding

Afdeling 980-130

Husleje fra 6007,- til 8246,-

Faciliteter

 • 2 værelses lejemål

  2 værelses lejemål

 • 3 værelses lejemål

  3 værelses lejemål

 • 4 værelses lejemål

  4 værelses lejemål

 • Adgang til legeplads

  Adgang til legeplads

 • Fælleshus i området

  Fælleshus i området

 • Ansøgning om husdyr er muligt

  Ansøgning om husdyr er muligt

Arkitekturen er inspireret af Vonsild Mølle, der engang var et af landsbyens varetegn. Stedet er stemningsfyldt og ligger godt placeret i Vonsild. Ejendommene er trukket væk fra hovedgaden, og placeringen og de grønne arealer giver ro til de voksne og plads til børnenes leg. Der er både to-, tre- og fireværelses boliger, så stedet er både for jer med og uden børn.

Området

Mølleparken ligger centralt i Vonsild, som er Koldings sydligste bydel. I bydelen er sammenholdet stærkt og der er mange forskellige aktivitetstilbud for alle aldre. Der er et aktivt sportsmiljø i Vonsild med fodbold, håndbold, badminton, volleyball, gymnastik og meget mere - alt sammen i kort afstand fra afdelingen.

Lige over hovedgaden ligger SuperBrugsen med bager, frisør, solcenter, tankstation og spisested. Cirka til km. fra afdelingen er der et større butikstorv med flere dagligvareforretninger, apotek, fitnesscenter og forskellige butikker.

Bussen kører flere gange i tiden tæt forbi afdelingen, med gode forbindelser til centrum, Taps og Haderslev. Fra afdelingen er der let adgang til motorvejsnettet.

 

Faciliteter

Stue boligerne har trinfri adgang og en dejlig stor terrasse. Der er elevator til 1. sal og kælder niveau. Førstesalslejlighederne har svalegang og stor altan. Der er depotrum i kælderniveau.

Køkkenerne har komfur, emhætte og køle-fryseskab.

Afdelingen har fælleshus med plads til ca. 40 personer og 3 fine gæstelejligheder med bad/toilet, som kan lejes ved henvendelse til Servicecentre Syd. Der er vaskeri i forbindelse med fælleshuset.

Ventetid

Boligerne i Mølleparken er meget attraktive, og du kan forvente ventetid.

 

Husorden og husdyr

Jf. afdelingens husorden er det er tilladt at holde enten en hund eller en indekat, om der skal indhentes skriftlig tilladelse fra servicecentret. Der er dog forbud mod bestemte hunderacer. Hunde skal altid føres i snor på afdelingens fællesarealer.

 

Se bare

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til.

Boligtyper
Antal rum Størrelse i m2 Etageboliger
2 værelses lejemål
2 værelses lejemål
76 - 80Se pris etageboliger , størrelse
3 værelses lejemål
3 værelses lejemål
92Se pris etageboliger , størrelse
4 værelses lejemål
4 værelses lejemål
107 - 110Se pris etageboliger , størrelse
(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

Har du brug for snakke med os?

Servicecenter Syd

Kontaktinformationer

Kløvervej 33 6000 Kolding

Telefon: 73 70 81 52

Kontortider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00

Telefontider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Mandag – onsdag kl. 12.30 - 13.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00