Gå til forside
Log ind

Fjordparken

Kløvervej 25A, Kolding

Afdeling 980-109

Afdelingsbestyrelse

 • Formand

  Susanne Thomhav

 • Medlem

  Christian Vildfang

 • Medlem

  Gitte Eg

 • Medlem

  Kirsten Dietz

 • Medlem

  Lisbeth Hansen

Fjordparken ligger på toppen af ​​Kolding med byens smukkeste udsigt over fjorden. Afdelingen består af 293 lejemål fordelt på 1.-5. værelsesboliger i tre etageboliger med 12 etager. Boligerne er lyse og renoverede, og huslejen er billig i forhold til den skønne havudsigt. I 2006 fik alle lejlighederne nye køkkener, badeværelser, vinduer og altan, facaderne blev renoveret, og der blev anlagt nye grønne områder.

 

Området

I Fjordparken bor du både tæt på natur og Kolding by. Afdelingens beliggenhed overgår de flestes, med den skønne havudsigt, få meter fra Kolding Marina, stranden og lystbådshavn. Få 100 meter fra boligerne ligger en Rema 1000 og bussen, som kører lige ude foran, kan transportere dig ind til bymidten på 10 minutter. Til fods er der omkring 20 minutter gang. 

Indenfor en gåafstand af 15 minutter er der både skole, daginstitution, børnehave, ungdoms- og videregående uddannelsesinstitutioner. Afdelingen er særlig godt for både unge, børnefamilier og ældre. 

Området har et aktivt foreningsliv med krolf, seniorcafé, fællesspisning og mange andre attraktive aktiviteter for alle aldersgrupper, bl.a. Zumba, billard, kort og banko. Desuden er der klubber såsom Fjordklub, Madklub, Humørklub. Du kan også selv opstarte og klub med spændende aktiviteter.

 

Faciliteter

Afdelingen er præget af grønne arealer med kreative legepladser, hoppepude, skaterbane og grillpladser med rig mulighed for at hygge sig og nyde fjordudsigten. Lejlighederne har altan med hurtigt bænk og bord, hvor man kan nyde aftensolen og få en dejlig afslutning på dagen. Der er komfur og køle/fryseskab i alle lejemål og mulighed for tøjvask i fællesvaskerierne i hver etageejendom. Alle opgange er udstyret med elevator.

Under lejemålene er der garagekælder, hvor man kan leje en plads til biler, motorcykler og scootere. Samtidig forefindes der aflåst cykel- og barnevognsrum. Der er også et tilhørende kælderrum til hver lejlighed.

Der forefindes et beboerhus i afdelingen, som kan rumme ca. 80 personer, med en god beliggenhed, fjordudsigt og legeplads. 

 

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Ventetid

Boligerne i Fjordparken er meget attraktiv og du kan dermed forvente 6 måneders ventetid og omkring 1 års ventetid på 5-værelsesboligerne.

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde enten én kat eller én hund, hun må ikke være højere end max. 35 cm. over skulderen i udvokset stand.

 

Se bare

Afdelingen er på facebook, hvor du kan følge med i aktiviteter i afdelingen ved at 'synes godt om' eller følge  afdelingens facebookgruppe.

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til. 

Boligtyper
Antal rum Størrelse i m2 Etageboliger
2 værelses lejemål
2 værelses lejemål
40- 50Se pris etageboliger , størrelse
2 værelses lejemål
2 værelses lejemål
49 - 85Se pris etageboliger , størrelse
3 værelses lejemål
3 værelses lejemål
83 - 115Se pris etageboliger , størrelse
4 værelses lejemål
4 værelses lejemål
107 - 112Se pris etageboliger , størrelse
4 værelses lejemål
4 værelses lejemål
121Se pris etageboliger , størrelse
(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

Har du brug for at kontakte os?

Servicecenter Syd

Kontaktinformationer

Kløvervej 33 6000 Kolding

Telefon: 73 70 81 52

Kontortider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00

Telefontider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Mandag – onsdag kl. 12.30 - 13.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00