Gå til forside
Log ind

Kløvervej

Kløvervej 35, Kolding

Afdeling 980-110

Afdelingsbestyrelse

UDLEJNINGEN I AFDELINGEN ER STOPPET

Højhuset er opført i 1969 med en fantastisk udsigt over fjorden og byen. Men da højhuset er i så dårlig stand, at en renovering vil blive meget dyrere for lejerne end et nybyggeri, har Boligministeriet givet grønt lys til at nedrive ejendommen. Ifølge den foreløbige plan sker det i 2025, og beboerne genhuses i perioden 2023-2024. Derfor er udlejningen til afdelingen stoppet.

 

Området

På Kløvervej bor du både tæt på natur og Kolding by. Afdelingens beliggenhed overgår de flestes, med den skønne havudsigt, få meter fra Kolding Marina, stranden og lystbådshavn. Under afdelingen ligger Rema 1000 og bussen, som kører lige ude foran, kan transportere dig ind til bymidten på 10 minutter. Til fods er der omkring 20 minutter gang. 

Indenfor en gåafstand af 15 minutter er der både skole, daginstitution, børnehave, ungdoms- og videregående uddannelsesinstitutioner. Afdelingen er særlig godt for både unge, børnefamilier og ældre. 

Området har et aktivt foreningsliv med krolf, seniorcafé, fællesspisning og mange andre attraktive aktiviteter for alle aldersgrupper, bl.a. Zumba, billard, kort og banko. Desuden er der klubber såsom Fjordklub, Madklub, Humørklub. Du kan også selv opstarte og klub med spændende aktiviteter.

 

Faciliteter

Afdelingen er præget af grønne arealer med kreative legepladser, hoppepude, skaterbane og grillpladser med rig mulighed for at hygge sig og nyde fjordudsigten. Der er komfur og køle/fryseskab i alle lejemål og mulighed for tøjvask i fællesvaskerierne i hver etageejendom. Alle opgange er udstyret med elevator.

Det er muligt at leje en plads i naboafdelingens garagekælder, til bil, motorcykel eller scooter. Samtidig forefindes der aflåst cykel- og barnevognsrum. Der er også et tilhørende kælderrum til hver lejlighed.

Der forefindes et fællesrum i afdelingen med plads til 60 personer og et beboerhus i naboafdelingen, som kan rumme ca. 80 personer, med en god beliggenhed, fjordudsigt og legeplads. 

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde enkelte husdyr, jf. afdelingens husorden. Det er tilladt at holde enten en kat eller en hund, hun må ikke være højere end max. 35 cm. over skulderen i udvokset stand.

 

Se bare

Afdelingen er på facebook, hvor du kan følge med i aktiviteter i afdelingen ved at 'synes godt om' eller følge  afdelingens facebookgruppe.

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til. 

Boligtyper
Antal rum Størrelse i m2 Etageboliger
2 værelses lejemål
2 værelses lejemål
53 - 60Se pris etageboliger , størrelse
2 værelses lejemål
2 værelses lejemål
75 - 97Se pris etageboliger , størrelse
3 værelses lejemål
3 værelses lejemål
77 - 126Se pris etageboliger , størrelse
4 værelses lejemål
4 værelses lejemål
111 - 126Se pris etageboliger , størrelse
(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

Har du brug for at kontakte os?

Servicecenter Syd

Kontaktinformationer

Kløvervej 33 6000 Kolding

Telefon: 73 70 81 52

Kontortider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00

Telefontider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Mandag – onsdag kl. 12.30 - 13.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00