Gå til forside

Lundeborgvej Ungdomsboliger

Lundeborgvej, Kolding

Afdeling 118-118

Afdelingsbestyrelse

Afdelingen er beliggende på Lundeborgvej i den østlige del af Kolding, og blev opført i 1990.  Lundeborgvej er et roligt kvarter med grønne områder, legeplads og lejligheder og rækkehuse i mange størrelser, så der er plads til både unge, børnefamilier og ældre. 

 

Området

Lundeborgvej er et roligt område, tilbagetrukket fra store veje, tæt på skov, fjord og Kolding centrum. Afdelingen ligger tæt på daginstitution, børnehave, skole og indkøbsmuligheder. Indenfor 15 minutter gang ligger Marielundskoven, Kolding Rideklub og Kolding Ketcher Center og der er ca. 20 minutter gang til Kolding centrum.

Bybussen kører flere gange i tiden tæt forbi afdelingen med gode forbindelser til både Kolding storcenter og centrum. Fra afdelingen er der let adgang til motorvejsafkørsel Øst og landevejen til Fredericia og Vejle.

 

Faciliteter

Afdelingen består både af rækkehuse, lejligheder og ungdomsboliger. Rækkehusene og lejlighederne (familieboligerne) består af enten 2, 3 og 4 værelser enten med egen have eller  altan. Familieboligerne er udstyret med komfur, emhætte og køle-fryseskab.

Ungdomsboligerne har tekøkken, og der er et fællesvaskeri til disse. Alle ungdomsboligerne udlejes via Kolding Kommune. Læs mere om ungdomsboligerne og se priser på StudentKolding .

Beboerhuset i naboafdelingen kan lejes. Der er plads til 60 personer.

Ventetid

Boligerne på Lundeborgvej er attraktiv og du kan forvente ca. 1 års ventetid.

 

Husorden og husdyr

Jf. afdelingens husorden  er det er tilladt at holde til husdyr, om der skal indhentes skriftlig tilladelse fra servicecentret. Der er dog forbud mod bestemte hunderacer. Hunde skal altid føres i snor på afdelingens fællesarealer. Husdyr er ikke tilladt i ungdomsboligerne.

 

Venteliste

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til. 

Servicecenter Nord

Kontaktinformationer

Palmevænget 5 6000 Kolding

Telefon: 73708151

Kontortider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00

Telefontider

Mandag – fredag kl. 7.30 - 9.00 Mandag – onsdag kl. 12.30 - 13.00 Torsdag tillige kl. 15.00 - 17.00