Gå til forside
Log ind

Parcelhusene

Afdelingsbestyrelse

Parcelhusene er beliggende i den nordlige del af Kolding ved på Bøgevej og Birkeallé. Afdelingen blev opført i 1950 og fremefter, og tæller i alt 40 fritliggende parcelhuse. Alle er opført med kælder, stue og 1. sal. Som lejer, har du  rig mulighed for at sætte sit eget personlige præg på boligen.

 

Området

Boligerne er beliggende i den nordlige bydel, tæt ved skole, idrætshal, plejehjem med dagcenter, samt kort gåafstand til indkøbscenter med supermarked, bager, frisør, restauranter, apotek og bank. Her er hverken langt til Kolding centrum eller Kolding Storcenter. 

Som børnefamilie er der gode legepladser i bydelen, til daginstitutioner og en god folkeskole. Både Munkevænget Fritids- og Idrætsforening (MFI) og Kolding Idrætsforening (KIF) ligger indenfor ti dele gang og tilbyder forskellige tidligere til fritidsaktiviteter for både børn og unge.

Er man nået op i alderen, der er mulighed for at gøre brug af Olivenhaven, som er et topmoderne dagcenter lige i nærheden. Her er rig mulighed for at hygge sig med jævnaldrende, deltage i aktiviteterne og få et måltid mad.

Bybussen kører lige forbi afdelingen flere gange i tid og på ti minutter er den nede i byen. Der er gode parkeringsmuligheder i afdelingen.

 

Faciliteter

Lejer skal selv medbringe hårde hvidevare. Lejer kan selv sætte nyt køkken op via den individuelle råderetten.

Det er muligt at leje festsalen på Palmeallé til en overkommelig pris.

(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

 

Husorden og husdyr

Det er tilladt at holde husdyr, jf. afdelingens husorden . Der er klausuler vedr. husdyr i afdelingen. 

 

Se bare

Skriv dig på ventelisten til boligen her . Ved at vælge på linket, bliver du omdirigeret til ALFABOs 'Find bolig'-side, hvor du kan trykke på hus-ikonet til afdelinger og vælge hvilken boligtype du vil på ventelisten til. 

Boligtyper
Antal rum Størrelse i m2 Tæt-lav
3 værelses lejemål
3 værelses lejemål
69-94Se pris tæt-lav , størrelse
4 værelses lejemål
4 værelses lejemål
85-98Se pris tæt-lav , størrelse
4 værelses lejemål
4 værelses lejemål
100-114Se pris tæt-lav , størrelse
(Huslejen er uden forbrugsudgifter mv.)

Vil du i kontakt med os?